SJOKOLADEPROTEINFIRKANTER


Hei dere!
Jeg titter bare innom for å vise dere disse sjokoladeproteinfirkantene jeg laget i dag.
De siste dagene har vært utrolig hektiske med alt for mye jobb og gjøremål. I går måtte til og med treningen unnvike, da jeg rett og slett ikke hadde tid!
Heldigvis er det bare en dag igjen til helg :grin: Det skal bli godt!


Ser de ikke gode ut?
Jeg ble inspirert av min egen oppskrift på gresskarproteingelebiter, denne, og laget  disse sjokoladeproteinfirkantene.
Alle bitene er allerede spist opp. Dette var godt! Omtrent som terninger av sjokoladepudding i en sukkerfri og proteinrik versjon.

Sjokoladeproteinfirkanter

3 plater gelatin
0,5 dl varmt vann
1 scoop mocca-protein, ca 30 g
1 dl melk, eventuelt vann
2 ss kakaopulver
1 ss yaconsiurp, kan sløyfes
1 liten klype salt

Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann. Smelt de så i det varme vannet.
Bland sammen mocca-protein, melk, kakaopulver, yaconsirup og salt.
Bland så gelatinblandingen med proteinblandingen.
Ha røren i en boks med plastfolie.
Sett kaldt i 2 timer og nyt!


Da får jeg fortsette jobbkvelden.
Jeg har planer om å ta meg en times pause senere, slik at jeg får inn en treningsøkt. Jeg må bevege litt på skrotten! Da blir det ben som skal trenes med knebøy, markløft og utfall.
Ha en herlig kveld videre. Helgen er rundt hjørnet!

Kristine

23 kommentarer

Siste innlegg