GO’DAG

I dag har vært en riktig så god dag!
Mye jobb – jeg rett og slett elsker jobben min som online coach, og mange hyggelige overraskelser :grin:
Blant annet vant jeg 50 kroner på flax-lodd.
Jeg har fått blomster levert på døren.
Min PT-kunde hadde kjøpt sjokoladefamilien – mitt favoritt godteri, til meg ettersom det er vår siste time sammen i år.
Jeg fikk en utrolig hyggelig mail fra FunksjonellMat om at jeg har vunnet produkter for 600 kr.
Kanskje det er lykkedagen min i dag?


Det kom også dumpende en boks Spirulina
i posten. Det geniale med VitaLife’s spirulina er at boksene kommer automatisk i posten, slik at jeg slipper å kjøpe dem….noe jeg nemlig alltid glemmer de få gangene jeg har prøvd å ta multivitamin.
Jeg har fått spørsmål om hvorfor jeg velger å ta spirulina.
Spirulina er en blågrønn alge som inneholder essensielle fettsyrer, antioksidanter, vitaminer, mineraler, klorofyll og lettopptakelige protein med en god biotilgjengelighet.
Jeg fikk et godt tilbud. Ved bruk av koden LFDK5 hos Vitalife, får du 50 % rabatt på den første spirulina boksen. I tillegg får du pengene tilbake om du ikke er fornøyd. Da tenkte jeg at det er verdt å prøve!
Etter bare en måned hadde jernlagrene mine økt, dette har jeg målt hos legen og er altså ikke bare noe jeg har følt. I tillegg har jeg sluppet unna høstforkjølelsen og jeg føler meg bedre med tanke på energi og konsentrasjon.
Jeg er generelt skeptisk til kosttilskudd og vitaminer i tablettform. Disse er kunstig fremstilt og inneholder ofte tilsetningsstoffer. Spirulinaen fra VitaLife er økologisk, 100 % ren og naturlig, noe som i mine øyne er et godt valg.
Det er også betryggende at både WHO, verdens helseorganisasjon, og FN har anbefalt Spirulina som et trygt kosttilskudd for barn og voksene.
Spirulina gir deg altså masse med livsviktige mineraler, sporstoffer, aminosyrer, vitaminer og klorofyll.


En god dag, fortjener en god middag.
Ovnsbakt søtpotet – en lilla variant jeg aldri har prøvd før, med ovnsbakt safrankylling, enkel tyttebærsaus og erter.


Del søtpotet, eller vanlig potet, i to og stek i ovnen på 200 grader i 30 minutter.
Ha skiver av rødløk, safran- og hvitløkskrydder på kyllingfiletene. Når potetene har stått i ovnen i 15 minutter putter du inn kyllingene og lar de steke sammen med potetene de resterende 15 minuttene.
Bland sammen tyttebær, jeg brukte frosne som jeg tinte i mikroen, med finhakket hvitløk, soya saus, en liten klype sukrin gold og extra virgin olivenolje.
Kok erter i 2 minutter.
Server.
Enkelt og godt.


Desserten ble noe så fantastisk godt som krumkaker – jeg har kommet frem til en sunn, glutenfri og sukkerfri versjon, med safranskesam og tyttebær.
Safranskesamen lager du av å blande kesam med safran og sukrinmelis. Kjempe godt! Også ble det nok litt for mange biter sjokoladefamilien!

Håper du har hatt en super dag.
Jeg sender over glede og lykke til dere alle :grin:

Kristine

24 kommentarer

Siste innlegg