CHIPS

Hurra for fredag og helg!
Det kjennes riktig godt :grin:
Helg er alltid deilig, men denne uken skal det bli ekstra godt med noen dager fri.


Etter å ha bestilt kål chips fra Netrition, disse (obs! dyr frakt), har jeg falt pladask for disse supersunne og utrolig deilige godsakene.
I dag prøvde jeg å lage kål chips selv.
Dette må du prøve! Fantastisk smakfult! 
Kål og chips i samme setning høres jo veldig merkelig ut, ja, men jeg kan love deg at det er  ååå så godt!


Til venstre ser du salte kål chips og til høyre er det kål chips med ostesmak.

Kål chips med ostesmak
dette er den beste versjonen, men er også noe mer krevende

Grønnkål
1 dl cashewnøtter
0,5 dl næringsgjær
1/2 sitron
0,5 dl vann
1 hvitløksfedd
1/2 ts salt

Kjør alle ingrediensene utenom kål i en blender eller foodprosessor.
Riv av bladene på kålen og masser røren inn i kålbladene.
Legg kålen utover en bakplate.
Stek på 150 grader i 15 -20 minutter, til kålen er krispy.

Kål chips med salt

Grønnkål
Olivenolje
Salt, jeg brukte økologisk urtesalt

Riv av bladene på kålen og legg dem utover en bakplate.
Ha over olivenolje og salt og masser det inn i kålbladene.
Stek på 150 grader i 15 -20 minutter.

Kanskje du skal nyte supersunne kål chips denne helgen? :grin:
Ha en aldeles fantastisk fredagskveld!

Kristine

14 kommentarer

Siste innlegg