KANELSNURR MUFFINS


Jeg elsker kanelsnurrer, også kalt kanelboller. Kjært barn har mange navn.
Mamma sine nybakte kanelsnurrer bringer mange gode minner fra barndommen. Det er fortsatt en fest hver gang jeg kommer på besøk og får servert hennes herligheter.  
Nå har jeg akkurat laget disse kanelsnurr muffinsene inspirer av overnevnte.
Så utrolig godt!


Jeg er altså tilbake i bakegamet!
Whop, whop!
Nå gleder jeg meg til masse sunn bakst fremover.


Kanelsnurr muffinsene ble utrolig gode og saftige.
Og, ja, som vanlig er de proteinrike, sukkerfrie og glutenfri.
Jeg tipper at disse forsvinner raskt. Jeg har allerede spist tre stykker! Mmmm.

Kanelsnurr muffins

1 boks hvite bønner eller kikerter
1 egg
30 g vaniljeprotein
40 g havremel
50 g eplemos (jeg bruker barnemat) eller most banan
1/2 ts vaniljepulver
2 ss smeltet smør eller kokosolje
3 ss melk eller vann
1/3 ts salt
2 ts sukrin+
1 ts kardemomme
2 ts kanel

Skyll bønner / kikerter godt under kaldt vann. Mos sammen med egget. Her lønner det seg å bruke en stavmikser. En gaffel kan også brukes.
Bland i resten av ingrediensene
Ha røren i 8 muffinsformer.
Stek på 180 grader i 15 minutter.


Jeg har laget en glasur av philadephia ost blandet med sukrinmelis og toppet med en kanelsirup av fibersirup og kanel.
Fantastisk nydelig og smakfullt.
Ha en herlig søndag – spre bakegleden :grin:

Kristine

Siste innlegg