HELSEGLEDE CHALLENGE

Da er det fire uker siden jeg satte i gang HelseGlede challenge’n. Les mer her.
Hvordan gikk det?
Har du blitt en bedre utgave av deg selv?
Spist mye frukt og grønnsaker, drukket vann, forsøkt å forbedre din selvtillit og vært i aktivitet?
Eventuelt nådd de målene du satte deg for din egen challenge?

Ut i fra bildene dere har lagt ut, ser det ut som om mange av dere virkelig har stått på!




Det har vært veldig gøy å følge bildene deres på instagram.
Fortsett gjerne å tag bildene dine med #HelseGlede. Det er utrolig moro for meg å følge dere også :grin: Når vi sitter “gjemt” bak en skjerm, lurer jeg ofte på hvem du er. Nå kan jeg se deg!

Min egen challenge gikk ut på å unngå sukker og søtstoff, trene yoga to ganger i uken og å føre en takknemlighets-dagbok.
Nei, jeg har ikke vært helt perfekt disse ukene.
Denne uken har det kun blitt en yogaøkt. De resterende ukene har jeg riktignok klart to.
En annen ting jeg også bommet på, var da PØ hadde laget middag til meg etter en lang dag med jobbing. Da slukte jeg både tacosaus, tacokrydder og tacolefser, uten å tenke over at disse både inneholder sukker og søtstoff.
Likevel sier jeg meg riktig fornøyd med disse fire ukene. Et par små glipp, er helt i orden i mine øyne.


Det jeg har savnet mest, har vært sushi. Jeg elsker sushi!
Akkurat nå står derfor en nydelig og velfortjent middag foran meg.
Jeg skal spise masse deilig sushi. Nam!


Å bake har jeg også savnet.
Baking er for meg terapi for sjelen. Et sted hvor jeg kobler ut og koser meg maksimalt.
I dag var det fantastisk deilig med en real bakerunde!

Jeg tar med meg helseglede challengen videre.
Jeg kommer til å fortsette med yoga. Dette har jeg merket at er godt for meg. 
Å bake like ofte som jeg pleide, kommer jeg heller ikke til å gjøre. Jeg synes det er en uting å hele tiden måtte ha noe søtt, denne cravingen etter søtstoff, og å tilføre kroppen disse kjemiske søtningsstoffene titt og ofte.
Det å være takknemlig har lært meg mye. Spesielt med tanke på at jeg er i en situasjon hvor jeg synes det er vanskelig å være syk. Det å daglig måtte tenke over hva jeg er takknemlig for, har gitt hver dag mer glede.
Håper du også fortsetter din HelseGlede-reise. Det å ta vare på seg selv både fysisk og psykisk er ekstremt viktig for å ha det bra.

Kristine

21 kommentarer
    1. Karoline:
      Jeg setter pris på dine gode ord Karoline.
      Det vil alltid være noen som mener noe annet, og det er helt i orden i mine øyne. Men jeg synes det blir for tåpelig å ha en slik diskusjon over en anonym datamaskin.

      Ha en fin dag 🙂

    2. Anonym:
      Jeg ønsker å være helt ærlig og derfor fortalte jeg om tacoen.
      Hvis du har lest bloggen min en stund ville du også vist at jeg spiser gledelig sukker, selv ikke bare på lørdager, og sukrin / søtstoff er også noe jeg bruker, bare ikke hver dag.

      Ok. Jeg melder meg nå helt ut av denne diskusjonen, du kan få være tøff og anonym og mene akkurat det du vil, men dette blir for tåpelig. Jeg står i hvert fall frem, er ærlig om mine tanker og hvem jeg er.

    3. Du ser virkelig det du vil se. Poenget her at det virker nesten som at Kristine får dårlig samvittighet, denne bloggen kan godt trigge noen utifra måten Kristine formulerer seg på
      “En annen ting jeg også bommet på, var da PØ hadde laget middag til meg etter en lang dag med jobbing. Da slukte jeg både tacosaus, tacokrydder og tacolefser, uten å tenke over at disse både inneholder sukker og søtstoff.
      Likevel sier jeg meg riktig fornøyd med disse fire ukene. Et par små glipp, er helt i orden i mine øyne.”
      Ja, her snakker vi “Bom” og “et par små glipp”, virkelig altså.

    4. Skal vi virkelig ha den diskusjonen? Leser du i det hele tatt bloggen til Kristine? Instagram? Det er sukker her og det er sukrin her. Jeg ser fortsatt ikke poenget ditt. Om man ikke vil spise sukrin hver dag, er man syk? Så det er plutselig blitt en standar på at nå må man bruke sukrin daglig for å være sunn? Det holder ikke å gjøre det de tre dagene Kristine gjør det?
      Det virker som om du leser det du vil lese. Jeg ser sukrin og sukker i bloggen til Kristine. Jeg ser også balanse og glede og en som tørr å si hva hun mener og å være seg selv. Kreds til deg for det Kristine 🙂

    5. Karoline: Retarded kan du selv være. Sukrin og Stevia er ikke noe farlig i det hele tatt, og langt ifra denne “skumle” greien som Kristine prøver å få det til å være.
      Jeg skjønner hvorfor du forsvarer henne med nebb og klør, men fakta er at Kristine begynner å bevege seg farlig inn på dette med ortoreksi.
      Min mormor på 83 er sprek som bare det selvom hun har iløpet av sine 83 år både fått i seg det hene og andre, dette har jeg sett ørtenhundre eksempler på. Det Kristine driver med er ekstremt, du virker som en av disse bieber fansene, hvor “Bieber” ikke kan gjøre noe galt.
      Kristine, din helse blir faktisk ikke ille om du baker med litt sukrin og stevia, eller nyter “LITT” ekte sukker en gang i blant, det er type innlegg som dette som skaper spiseforstyrelser hos andre, og det er vel neppe det som er poenget med bloggen din?
      Det er ikke snakk om å stå over kakedisken og småspise kaker hver bidige dag, alt med måte, men dette er faktisk å ta dette med sunt en smule langt.
      Jeg også aktiv og streber etter en sunn tilværelse som overhodet mulig, men man lever bare en gang, og man DØR ikke eller blir utrolig mer usunn av å bruke hverken sukker, sukrin, stevia eller hva det måtte være (sukker bør dog helst brukes så lite som mulig).

    6. lovelyliller is awesome:
      Vanligvis gir jeg fa***, men akkurat disse fire ukene ble det jo litt spesielt. Godt å være “tilbake” 😉

    7. Hege:
      Tusen takk Hege.
      Sushi inneholder sukker, ja. Det er ikke noe jeg nekter meg vanligvis, men akkurat disse fire ukene ble all sukker kuttet.
      God tirsdag 🙂

    8. Så flink du har vært, klapp på begge skuldre. Personlig er jeg glad for at du nå kan fortsette med å spre helseglede gjennom sunnifisert bakst, det har jeg savnet. Men hvorfor kunne du ikke spise sushi – inneholder det også sukker/søtning? Glad mandag, h:)

    9. Latterlig Anyonym. Hvor retarded er du? Tror du sukrin vokser på trærne slik de kommer i posene? Selvfølgelig er dette kjemisk fremstilt. Det er ganske mange prosesser som skal til for at sukrin kommer i butikken. Jeg er helt enig med Kristine og vet også at det er flere andre der ute som mener det samme, deriblant bloggeren KamillaK. Jeg har kuttet ut alt av søtstoffer da jeg reagerer på dem og har også blitt kvitt eksem og utslett i samme slengen. Det er ikke orteksi å være skeptisk. Det er sunn fornuft. Noe de fleste andre mennesker i dette samfunnet mangler, for de mingler bare med resten av gjengen.

    10. Kjære leser, håper så inderlig at DU som har lagt ut BILDE av sjokoladebitene ‘LINDASTUHAUG’ vil være så vennlig å DELE oppskriften på den, frister så mye å smake de unike bitene. Håper på svar, hilsen nysgjerrig leser

    11. Stevia, sukrin osv er da ikke kjemiske stoff. Jeg syntes du begynner å bli helt hysterisk nå, beklager å måtte si det. Dette er ikke bra, og du beveger deg sakte men sikkert over til ortoerksi.

    12. Du er flink, stå på!
      Helseglede challege’n har gått supert – 4 uker uten sukker og søtning, mye variert trening, men samtidig hatt fokus på å lytte til kroppen og restutiere nok:) Takk for at du drar igang så motiverende og inspirerende instagram-prosjekter 😀

    13. Du gav meg et spark i baken og jeg har klart å spise mye frukt og grønnsaker, trent 3 ganger i uken og drukket mye vann. og jeg skal fortsette med det 🙂 men jeg har ikke jobbet med selvbildet.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg