Inspirert av Gry, laget jeg disse utrolig gode bringebærtoppene.
Det er rett og slett bringebærgele laget i muffinsformer.
Disse er utrolig enkle å lage samtidig som de er syrlige, søte og veldig samfulle. Så friskt og deilig!
Mmmm… Gode sommerminner flommet over meg da jeg spiste bringebærtoppene.
Så friskt og deilig!
Bringebærtopper
1 pose frosne bringebær, eller cirka 400 g ferske
2 dl kokende vann
3 ss gelatin
1 ss sitronsaft, kan sløyfes
3 ss gelatin
10 dråper stevia
Tin bringebærene. Jeg lot de ligge på kjøkkenbenken i 3 timer. Du kan også bruke en kjele eller mikroen.
Mos bringebærene med en gaffel.
Rør ut gelatinen i kokende vann.
Bland i stevia og sitronsaft.
Rør gelatinblandingen inn i bringebærmassen.
Hell i former. Jeg brukte muffinsformer.
Sett kaldt i 2 -3 timer.
Du kan selvfølgelig også lage geleen med andre type frukt og bær som blåbær eller appelsin.
Ha gjerne geleen i porsjonsskåler eller en stor bolle om du ikke ønsker små munnfulle biter.
Håper det smaker!
Lag gjerne dobbel porsjon, for disse forsvinner fort.
Jeg har allerede spist opp alle mine!
Ha en herlig torsdagskveld videre
Helgen er nær dere!
Kristine ♥
Vilde:
Så hyggelig at de falt i smak 🙂
Satt de fast eller var problemet at geleen var for løs?
Har laget slike før – kjempegode! Eneste er at jeg ikke fikk geléen ut av formene, så måtte grave det ut med skje 🙂
Sunnere hverdag:
De var kjempe gode, anbefales 🙂
Lovelylillers sunne oppskrifte:
Så digg! 🙂
Kesia, Balanser kostholdet:
De blir harde hvis de oppbevares i fryseren. Ha de i kjøleskapet 😉
Linda Marie Stuhaug:
En enkel måte å spise mer bær 😉
Sofia:
Å, så herlig å se at oppskriftene blir brukt 🙂
Nina:
Det var det også Nina 🙂
Joyce Sesilie:
Jeg gleder meg til å lese det 🙂 Takk for møte 🙂
Hanne:
Jobbmulighetene er mange, men det er også utrolig mange av “oss”. Det utdannes PT”er i en utrolig høy hastighet.
Jeg tror at dette er et yrke som blir det du gjør det til selv. Har man et mål og et ønske, så gå for det. Og trår man feil, vel da må man prøve noe annet 🙂
camilla:
Opps, nei, det var ikke meningen. Takk 🙂
Lara:
Jeg ble gal av all kodingen på designet, så jeg har fått en til å gjøre det for meg. Han jobber med saken 🙂
karoline:
Ja, det vil nok fungere 🙂
Kan man bruke sukrin gold??
Hei! Hva skjedde med den nye siden din, evt ny design? 🙂
regner med at det ikke var meningen å skrive 3 SS gelatin to ganger i ingrendienslista? 🙂
Hei Kristine! Kunne du fortalt litt mer om utdanningen din, og hvilke jobbmuligheter den har gitt/gir deg? Jeg er utdannet og jobber som lærer, men blir bare mer og mer brennende engasjert i trening og kosthold og kunne egentlig tenkt meg å jobbe mer med det (først og fremst ernæring og kosthold.) Har ikke muligheten til å starte på en ny flerårig utdanning, men kanskje du har noen tips til hvordan jeg kan få realisert den nye yrkesdrømmen min?
Klem
Nam, det må testes ut! 😀 Holder på å lage innlegget fra det hyggelige møtet vårt, det tar bare litt mer tid enn antatt. Ha en fantastisk helg ♡
Så godt ut:)
Satte de 40 min i frysern og de ble perfekt. Så gode 🙂 Takk.
Så fresh og fin farge! Tviler ikkje på at smaken er nydelig også 😀 genialt å lage i porsjonsformer, så man kan ta en i en munnfull 🙂
oj for en god idee å lage så små porsjoner! Skal testes 😀 Men siden det er gele kan det vel ikke akkurat oppbevares i fryseren nei? ;P
Disse er allerede laget og står klar i kjøleskapet! Moms. Røra var i hvert fall god 🙂
Sitter å gommler hjemmelagde gelemenn as we speak, men disse ble jo fancy! 😀 Får bli neste gang ^^
Disse var jo kjempesøte! Og så i tillegg veldig fristende ut :))