HJEMMELAGET NUTELLA



Jeg laget hjemmelaget nutella i morges.
Her trengs det bare et ord – NAM!
Dette var fantastisk godt!

Nutellaen som kjøpes i butikken inneholder både dårlige oljer, sukker og e-stoffer.
Dette er en sunn versjon som også inneholder mange næringsstoffer som gjør godt for kropp.
Sunt og godt!

HJEMMELAGET NUTELLA
Doble gjerne oppskriften, for dette var godt!!

2 dl hasselnøtter
4 ss kakaopulver
1 ts vaniljepulver eller fibersirup
2 ss yacon sirup
1 ss kokossmør, eventuelt kokosolje
1/2 ts salt

Rist hasselnøttene i ovnen i 8 minutter på 200 grader.
Gni av skallet. Et tips er å putte alle hasselnøttene i et kjøkkenhåndkle og brette det sammen. Deretter ruller du hasselnøttene på hverandre mens de er inne i kjøkkenhåndkle.
Ha nøttene i en foodprosessor eller blender. Jeg brukte min RAW blender.
Kjør til det er blitt hasselnøttsmør.
Ha si i de resterende ingrediensene og kjør til alt er godt blandet.
Oppbevar i en krukke eller en boks.


Spis nutellaen på en skive, ha den over pannekakene, bruk den som glasur på kaken eller spis den rett fra krukken.
Nyt!
Ha en fortsatt god lillelørdag :grin:

Kristine

Siste innlegg