I dag har jeg virkelig fått vårfølelsen!
Ti grader i solen, blå himmel og strålende sol
Å, det er så deilig at vi går mot varmere tider!
For å feire vårfølelsen slo jeg til med en is.
Denne isen er laget av bær, væske, egg og noe søtt.
Superenkel, supersunn og supergod!
Super-is
Til 1 isglad person
1 pose frosne bær, 400 g, jeg brukte bringebær
1 egg
1 -1,5 dl kokosmelk, eventuelt melk, fløte eller kesam
1 ss sukrin
1 ts vaniljepulver, valgfritt
Ha alle ingrediensene i en foodprosessor eller blender.
Kjør til en tykk ismasse.
Spis med en gang!
Mmmm…
Nydelig!
Nyt solen.
Ta deg en is!
God torsdagskveld
Kristine ♥
18 kommentarer
maren sørum:
Du kan droppe egget, men konsistensen og smaken blir mye bedre og isaktig med egg 🙂
Mia ~ Treningsgalskap.com:
Egget gjør at konsistensen blir mer flyffy og kremet 🙂
annette:
Fillern! Jeg må undersøke om det gjelder svenske bær også! Jeg har nemlig en haug av svenske i fryseren.
Takk for koselig ord du. God helg 🙂
Hei, jeg skulle også til å skrive en superkjedelig- men viktig!-kommentar om frosne importerte bær. Så at Lena Ludvigsen skrev d samme. Så da får jeg bare ønske en god helg til en utrolig flink og sympatisk blogger:)
Det så utrolig godt ut!
men jeg lurer også på… hvorfor egget? 🙂
den så nydelig godt ut! Er det nødvendig å bruke egget? 🙂 Ha en strålende dag!
Janne:
Håper det smakte 🙂
Lilli:
Det var den også Lili 🙂
Lena Ludvigsen:
Hørte akkurat om det jeg også.
Sofia:
Så koselig å høre Sofia 🙂
Aleksandra:
??
momoiro:
Takk du og god helg 🙂
Mmm, ingenting som er bedre enn en sunn og god sorbet som kan nytes sammen med vårsola. Kos deg! 🙂
Große Post 🙂 Ich lade Sie zu seinem Blog <3
Laget akkurat denne. Super go! Tusen takk 🙂
Du må passe deg for hepatitt i frosne bær (fant jeg ut idag) 🙁
Så veldig godt ut 🙂
Denne skal lages nu =)