MIDDAG OG DESSERT

PØ har ferie nå.
Det er det kanskje flere heldige som har? I så fall håper jeg dere nyt er dagene :grin:
Som snill samboer, vartet jeg opp med middag og dessert. Da får mannen ligget på sofaen og slappet av. Det fortjener han virkelig!
I dag ble det laks og sjokolade.
Begge rettene er laget på under ti minutter.
Raskt, sunt og veldig godt.
Det passer utmerket på en lillelørdag!


Jeg synes laks passer godt til frukt.
Det fete fra laksen, smaker nydelig med syrligheten fra eple eller andre frukter.
I dag serverte jeg pannestekt laks med grønn salat.

Pannestekt laks med grønn salat

Laks, salt, pepper
Hjertesalat eller annen salat, eple, avokado, squash, purre, sitronsaft

Varm opp en panne på middels varme. Jeg har i en klatt meierismør.
Ha på salt og pepper på lakseskivene, og stek dem 2 -3 minutter på hver side avhengig av tykkelsen.
I mellomtiden lager du salaten.
Skjær salat, eple, avokado, squash og purre i biter. Ha over en god dæsj sitronsaft
Server.


Og til dessert?
Jo, da passer det alltid sjokolade!
Jeg serverte frosne sjokoladeisbiter.
Kjempe godt!

Sjokoladeisbiter

1 banan, 1 ss kakaopulver, 1 ss sukrinmelis, 20 g mocca-protein (kan byttes mot 1 ekstra ss med kakaopulver), 1 dl kokosmelk eller annen melk

Mos bananen. Tilsett resten av ingrediensene. Fordel røren i muffinsformer eller andre former. Frys i minimum 1 time.
Har du bitene i fryseren lenger enn 1 time, må de tine noen minutter på kjøkkenbenken før de spises.
Topp gjerne med salte nøtter eller frø.

Kristine

14 kommentarer

Siste innlegg