Denne nydelige jordbærkaken er superenkel og veldig god.
Jeg laget den på torsdag da jeg fikk besøk.
Kaken falt i smak hos både meg og gjestene. Saftig, søt og god.
Bruk gjerne norske, deilige jordbær. Da blir kaken aller best! Har du ikke det tilgjengelig, kan du fint bruke frosne.
Håper det smaker.
Jordbærkake
2 egg
4 ss sukrin
4 ss kesam
2 ss vann
1 ss smeltet smør
1 dl mandelmel
0,3 dl vaniljeprotein*
1 ss kokosmel
1 ts bakepulver
1 ts kardemomme
1 ts vaniljepulver
150 g jordbær
Bland sammen alle ingrediensene i en bolle, bortsett fra jordbær.
Ha røren i en form. Jeg brukte en med 20 cm i dieamter.
Skjær jorbær i skiver og trykk ned i deigen.
Stek på 175 grader i 25 minutter.
*vaniljeprotein kan byttes ut mot annen tørrvare som mer mandelmel eller annen meltype som speltmel eller havremel
Server med en god klatt pisket kremfløte.
Mmmm….
Nyt tirsdagen
Kristine ♥
Lise:
Å, så utrolig koselig å høre 🙂
CAMILLA SØRSETH:
Det er det, ja 🙂
Hei!
Jeg ser etter blogger som skriver om sunn mat og søte ting.Er dette en av de bloggene?
Klem Camilla
Laget denne i dag og ble overrasklet over hvor god den var 🙂 Tusen takk for den beste sunne oppskriften på lenge.
Kaken ser super god ut! Mmmm!:-) Håper magen din er bedre og at du har en fantastisk fin og kjempe koselig ferie.<3
mmmm….
Så super saftig og godt ut 🙂
Mmm så deilig ut! 😀 Håper du har hatt en fin dag!
Så god den så ut! 🙂
Å nam!! 😀 den der så lekker ut 🙂 kom med til meg a 😀
du er dyktig. det ser knall godt ut! =)=)