I dag ble det en ny bakerunde.
Å bake er virkelig noe av det beste som finnes!
Resultatet ble saftige muffins med en fyldig sjokoladekrem.
Jeg har banan i selve muffinsrøren. Baksten smaker ikke banan, men blir veldig saftig. Sjokoladekremen har en kraftig og søt sjokoladekrem.
Sammen er det en perfekt og knall god kombinasjon.
Muffins med sjokoladekrem
Muffins
1 medium banan, ca 120 g
15 g smør
1 egg
40 g sukrin
3 ss kesam eller kokoskrem
3 ss vann
40 g mandelmel
1 ss kokosmel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljepulver
Smelt smøret. Mos bananen i smøret.
Bland ned egg, sukrin og kesam.
Tilsett tørrvarene.
Fordel røren i 8 muffinsformer.
Stek på 175 grader i 10 minutter.
Sjokoladekrem
1 ss mandelmel
2 ss kakaopulver
2 ss sukrinmelis
2 ss mocca-protein
6 -8 ss melk eller koksoflote
Bland sammen alle ingrediensene til sjokoladekremen.
Start på 6 ss væske og tilsett mer om nødvendig.
Del muffinsene i to og fordel sjokoladekrem på muffinsene.
Nyt
Håper det faller i smak.
Ha en riktig god torsdag
Kristine ♥
Cecilia Catharina:
Håper det faller i smak 🙂
janne:
Gjett om!:)
Pernille:
Hihi… Vi får arrangere et spiseevent 🙂
Karine:
Det er jo så gøy 🙂
Kesia, Balanser kostholdet:
Alt med sjokolade er jo himmelsk 😉
Lagres i bokmerke! 🙂
Du kan virkelig bake du 🙂
Vil komme på besok til deg ;-D
super digg som alltid!!
Så godt det ser ut! Skal virkelig prøve å lage dette 😀 Ha en kjempefin dag videre 🙂