LØRDAGSPIZZA


Lørdag er perfekt dag for en god pizza.
Denne laget jeg riktignok forrige helg sammen med PØ. Han er pizzamesteren i huset:grin: 
Dette er nok min favorittpizza så langt.
Hvit pizza er rett og slett fantastisk godt. Blåmuggost setter en ekstra piff.
Jeg tipper at denne blir middagen i morgen også. Jeg gleder meg allerede!

Superdigg lørdagspizza

Pizzabunn

100 g havremel, eller mer speltmel
150 g speltmel, eller mer haveremel
100 g havregryn
2 eggehviter
1/2 pose gjær*
ca 3 dl vann
1 ts salt

Bland alle ingrediensene godt sammen. Tilsett nok vann til du får en god deig.
Elt deigen og la den heve i 30 minutter.
Kna deigen og kvel den så ut slik at den passer en bakplate.
Forstek bunnen på 250 grader i 5 minutter,

Pizzafyll

300 g biff, indrefilet, ytrefilet eller entrecote av storfe
1 boks philadephia
1/2 rødløk
200 g cherrytomater
1 håndfull soltørkede tomater
1 boks blåmuggost**
100 -150 g revet ost, jeg brukte mozzarela

Ha salt og pepper på biffen. Stek den raskt i en panne på middels til sterk varme i 2 -3 minutter på hver side. La den hvile.
Når pizzaen er forstekt smører du på philadephia.
Ha over revet ost og blåmuggost. Topp med rødløk skåret i tynne skiver, soltørkede tomater og cherrytomater del i to.
Stek pizzaen på 225 grader på nederste rille i ovnen i 8 -10 minutter.
Skjer biffen i skiver og strø over den ferdigstekte pizzaen.
Topp gjerne med litt grønt.
Nyt en fantastisk god pizza!

*Gjær kan byttes ut med 1 ts bakepulver, da trenger du ikke heve deigen
**Blåmuggosten kan droppes, men jeg vil på det sterkeste anbefale at du bruker den. Den gjør pizzaen enormt god!


Denne vil garantert falle i smak.
En real smaksbombe av en pizza.
Håper du koser deg denne lørdagen. Jeg nyter tiden til det fulle med mamma.
Ha en fortatt god helg :grin: 

Kristine

Siste innlegg