Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å bake i dag, men jammen endte jeg ikke opp på kjøkkenet likevel. Og jeg angrer ikke. Disse muffinsene ble utrolig smakfulle og saftige!
Sjokolade og chilli er en kjempe god kombinasjon. Prøv selv!
Vil du ikke ha en ekstra piff på dine muffins, men foretrekker originale sjokolademuffins, kan du fint droppe chilien muffinsene. Da vil du få vanilje sjokolademuffins isteden.
Muffins med sjokolade og chili
10 stykker
2 egg
2 eggehviter
2 ss sukrin
25 g sjokoladeprotein
20 g kakaopulver
10 g koksomel
1 ts fiberhusk
4 ss melk
1/3 rød chili, kan sløyfes
Stivpisk eggehvitene med sukrin.
Fjern kjernene på chilien og finhakk den.
Bland sammen alle ingrediensene bortsett fra de stivpiskede eggehvitene.
Rør så inn deigen i de stivpiskede eggehvitene.
Hell deigen i 10 muffinsformer.
Stek på 175 grader i 15 -20 minutter.
Avkjøl.
Sjokolade glasur
1 ss smør
40 g mørk sjokolade
100 g gresk yoghurt
Smelt smøret sammen med sjokoladen.
Rør så ned yoghurten.
Ha glasuren over muffinsene.
Nyt.
Håper du får en riktig så god søndag.
I morgen venter en ny og super duper uke!
God kveld
Kristine ♥
Anonym:
En annen tørrvare som for eksempel mel og litt mer kakao 🙂
Går det an å erstatte sjokoladeprotein med noe annet?
Mamma som 16:
Håper det faller i smak du 🙂
Karine:
Kjempe gode. Prøv dem 🙂
Anonym:
Gjett om 🙂
janne:
Gjør det da 😉
lyst
får så låst til å komme på besøk til dæ =)
Den glasuren så bare sp digg ut. Skal prøves i morra B-)
Guri så gode disse så ut! 🙂
Sjokolade og Chili er en fantstisk kombinasjon! Skal prøve å få lagd disse om ikke så lenge 🙂 tusen takk for tipset, Kristine!