HEI MANDAG



God mandag dere.
Endelig fint vær igjen!
Nå som det har regnet i over en uke, var det utrolig godt å kunne komme seg ut i solskinnet og gå en god tur.
Dette blir en knall bra uke. Det er jeg sikker på!


I dag gikk jeg for torsk og bacon til middag.
En gammel slager som alltid faller i smak. Spesielt med godt tilbehør som sitron og potet- og ertepure.
Raskt, sunt og godt!


Start med puréen. Skrell potetene og del dem i to. Kok i 15 minutter. Ha så i erter og kok videre i 2 -3 minutter.
Bruk 3 ganger så mye potet som erter. Til 2 mellomstore poteter, cirka 200 g, brukte jeg omtrent 70 g erter. 
Mos så ertene med en god klatt creme fraiche, litt sitronsaft, salt og pepper.  
Mens potetene koker gjør du klar fisk og bacon.
Sprøstek bacon i en panne på høy varme. Når baconet er ferdig stekt, legger du i torsken. Ha over salt, pepper og sitronsaft, og stekt torsken 2 -3 minutter på hver siden sammen med et par sitronskiver.
Skjær baconet i skiver og server.

Håper du får en flott uke.
Ha en fortsatt god mandag:grin:

Kristine

18 kommentarer

Siste innlegg