CANNELONI


Da er det helg dere!
I helgen passer det jo perfekt med en ekstra god middag.
Tidligere i dag serverte jeg canneloni. Det er faktisk første gangen jeg har laget det. Utrolig godt! Det blir ikke lenge til neste gang!
Canneloni smaker omtrent som lasagne. Det er en iltaliensk klassiker hvor du rett og slett fyller pastaplatene med saus isteden for å legge det lagvis.

Canneloni
Til 2 sultene

8 lasagneplater
1 pakke karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig
1 boks hakkede tomater
1 ss tomatpure
1 løk
2 hvitløksfedd
1 cm finhakket chili
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
1/2 ts kanel
1 ss oregano
40 g revet ost

Kok lasagneplatene i 3 minutter.  Legg dem så utover et kjøkkenhåndkle.
Stek karbonadedeig i en pakke. Skjær løken i terninger. Finhakk chili og hvitløk.
Ha løk, hvitløk, chili, hakkede tomater, tomatpure og krydder i pannen. La det koke i 5 minutter.
Legg så 3 -4 ss med tomatsaus på kanten av hver lasagneplate. Se på bildene.
Rull deretter sammen lasagneplatene.
Legg rullene ved siden av hverandre i en form eller på en bakplate med bakepapir.
Ha over et par ss med tomatsaus og strø over ost.
Stek på 200 grader i 15 minutter.
Server gjerne med en salat.



Håper det faller i smak.
Ha en riktig god fredagskveld :grin:

Kristine

Siste innlegg