Jeg har flere plagg for Kari Traa som alltid blir en favoritt og som jeg er veldig fordøyd med.
De er utrolig behagelige å ha på og holder lenge.
I dag kom denne Kari Traa Butterfly buksen i posten.
RunForest sendte denne gaven til meg, noe jeg er takknemlig for.
Jeg har trasket rundt i buksen i hele dag. De første minuttene hoppet og spratt jeg rundt med et smil om munnen. Det er jo så herlig å ta på seg helt nye plagg
For tiden har jeg helt dilla på gresskar.
Det blir gresskar i alle varianter! Pure i desserter eller til middag, revet i kaker eller salaten, ovnsbakt til lunsj eller som snack.
Favoritten er helt klart ristet gresskar med kanel.
I dag toppet jeg den med gresk yoghurt og rå manuka honning. En real smaksnytelse!
Manuka honning, jeg bruker denne fra iHerb, inneholder en rekke næringsstoffer. Den er full av mineraler og vitaminer som kalium, sink, kalsium, magnesium, C-vitamin og vitamin -B1, -B2 og -B3. En rekke forskningsartikler viser at honning kan være bra for benskjørhet, forkjølelse og mageproblemer. Dessuten smaker den jo utrolig godt!
Ristet gresskar lager du ved å dele gresskaret i biter. Legg bitene utover en bakplate. Strø over sukringold og kanel. Stek på 200 grader i 40 minutter. Ta gjerne ut bakplaten og rør om når halvparten av steketiden er gått. Avkjøl gresskarbitene noe før du serverer.
Ristet gresskar kan du oppbevare i kjøleskapet i tre til fire dager. Så lag en stor porsjon!
Håper du har hatt en riktig så god onsdag
Ha en fortsatt god kveld.
Kristine ♥
Catrine:
Oj, for noen ord! Tusen takk 🙂
Jeg har ikke vært inne her på sikkert to år.
Jeg må bare si Kristine, du ser kjempebra ut.
Frisk og vakker.
Siri:
Tusen hjertelig takk Siri. Det er fantastisk koselig å lese slike kommentarer.
Ha en riktig god kveld 🙂
Julie:
Oj, dere er jammen snille. Tusen tusen takk Julie 🙂
Sofia:
Hjertelig Sofia 🙂
A:
For en fantastisk kommentar. Tusen takk!
Kristin:
Å, takk du 🙂
Ingrid:
Dere er så alt for alt for snille. Jeg blir helt rørt her jeg sitter. Tusen takk.
Ha en herlig kveld 🙂
Må si meg helt enig med de overstående, Kristine! Du utstråler en sjarm og sunn glede som gjør noe med humøret på andre siden av skjermen her 🙂 Fresh frøken i stilig tights, med andre ord! Håper dagen har vært fin så langt, og at kvelden blir av samme slaget 😀
Looking good! ❤️
Har aldri sett deg så vakker som du har vært i det siste. Du ser helt fantastisk ut !!
Smilet ditt er bare helt herlig
Måtte bare si så utrolig flott og sunn du ser ut! Takk for at du utstråler positivitet og sunnhet gjennom skjermen 🙂 God klem fra en flittig leser
du er superflott kjære du! for en nydelig, sunn og sprek kropp du har, og for et humør! du er en sann inspirasjon og smilet ditt får frem smilet mitt:-) ha en super duper kveld! masse gode tanker sender jeg deg:-))
Sandra:
Gresskar er super godt. Pai har jeg ikke prøvd enda, det skal jeg jammen gjøre snart 🙂
Nina Bakke:
Det er knall godt 🙂
Lovelylillers sunne oppskrifte:
Det er jo både sunt og godt, så er jo bare å spise i vei 🙂
Sandra:
Tusen hjertelig takk 🙂
Siri C:
Du er så herlig Siri. Blir alltid like glad av kommentarene dine.
God kveld og god klem til deg <3
Ida:
Oj, for en hyggelig kommentar. Tusen takk 🙂
janne:
Å, tusen takk 🙂
Norunn:
Nå brukte jeg det vanlige runde, men jeg vil tro at det blir hakket bedre med butternut 🙂
Astrid:
De er så gode, så det skjønner jeg godt 🙂
Veronica S:
Har du ikke? Da må du på butikken de nærmeste dagene og kjøpe. Det er veldig godt. Minner litt om søtpotet.
Det er kun kjøttet jeg bruker, og ikke de trådene 🙂
Yummy! Jeg vil også lage noe med gresskar! Spiste en pai med gresskar i går, og det var nyyyydelig 🙂
Ristet gresskar hørtes godt ut 🙂
Så fin og brun du er! Looking good! Jeg er også HELT hekta på gresskar. Har spist ett o dagen i 1-2 uker nå XD haha, så godt. Blir slutt om noen dager da, for jeg har bare 2 igjen + de to som er i ovnen nå ^^ *suss*
Ville bare si at du ser fantastisk bra ut 🙂 🙂
Spennende! Dette vil jeg prøve 🙂 nok en gang ser du helt stunning ut, fine Kristine 🙂 god onsdagskveld til deg <3
Må bare si du ser fantastisk ut!:) du stråler!
du er så skjønn =)=)
Spennende bruk av gresskar! Har sålangt bare brukt det i middager, og en gang i kake. Er det de vanlige runde du har brukt, eller butternut?
Den buksa har jeg også, i 3/4.Var tiltenkt som underbekledning på topptur til vinteren, men jeg har brukt den myye allerede! Den er jo så digg å gå med at man nesten ikke kjenner at den er på 😀
Har faktisk aldri smakt gresskar.. bruker du liksom “Kjøttet” av det..eller det gugget som ligner lange spagettier?
Elsker Kari Traa klær