GODT NYTT ÅRDa  dagen her!
Dagen jeg har ventet på å gledet meg til.
Det er en klisje, men jeg gleder meg virkelig til å legge dette året bak meg og starte et nytt et.

Min kveld består av gode venner, mat og hygge.
Jeg håper du får en nydelig feiring og sender de beste ønsker for det nye året. Måtte det bli fantastisk :grin:
Vi sees i tjue femten!

Kristine

10 kommentarer
  1. Marte:
   Jeg gru-gleder meg til å ta fatt på året.
   Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen slike herlige ord. Det varmer virkelig. Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si.
   Håper året ditt blir bra. Stor klem <3

  2. Ingrid:
   Tusen takk for en kjempe hyggelig kommentar Ingrid 🙂 Det varmet virkelig i hjerte. Det er så gøy å blogge med slike hyggelige hilsener.
   Håper du får et fantastisk år. At vi begge får et fantastisk år 🙂
   God klem 🙂

  3. Jeg må bare få takke for det fjerde bloggåret med deg Kristine! Takk for alt du har delt, for all inspirasjon, oppmuntringer og ideer, for alt du har gitt av deg selv på tross av de utfordringer som har vært. Nok et år med minner på godt og vondt til ettertanke. Takk for at DU er du – rett og slett. Jeg gleder meg nå til fortsettelsen 🙂 Alle de beste ønsker for deg – for en strålende kveld og det kommende året! Du entrer 2015 med styrke – dette blir ditt år, jeg er overbevist! 🙂 Stor nyttårsklem <3

  4. Godt nytt år, flotte Kristine! Håper 2015 blir et topp år, hvor du virkelig kan fokusere på deg selv og ditt liv. Du fortjener det! Tusen takk for at du er den du er, og for at deler, og gir av deg selv. Jeg har selv hatt et fryktelig tøft år, så klisje eller ei, så ser jeg også frem til å legge det bak meg. Må 2015 bli bra! Jeg har i grunnen ikke ord for å beskrive hvor imponert og inspirert jeg blir av deg. Du er ei fantastisk jente, med en styrke ut av en annen verden. Ta med deg det inn i det nye året og form det slik DU ønsker. Sender deg all verdens gode tanker, og ønsker om at 2015 blir bra 🙂 Nyttårsklem!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg