BANANMUFFINS & SJOKOGLASUR



Deilige, saftige og sukkerfrie bananmuffins med sjokoladeglasur ble resultatet av søndagens bakerunde.
Disse muffinsene smeller du sammen på noen få minutter. Hvem som helst kan klare dette!
Kjempe enkelt og veldig godt.
Muffinsene er gode uten glasur, men de blir hevet til et nytt nivå med en deilig sjokoladetopping. Glasuren er så god at den kan spises for seg selv. Pass på å ta noen smakstester før du har den over muffinsene!
Håper det faller i smak :grin: 

Banan muffins med sjokoladeglasur

Muffins
2 egg
1 banan
4 ss kokosmelk eller melk
30 g vaniljeproteinpulver
20 g kokosmel
1 ts fiberhusk
1 ss sukrin+

Mos bananen og tilsett egg og melk.
Ha så i tørrvarene.
Fordel i muffinsformer.
Stek på 175 grader i 12 -15 minutter.
Avkjøl.

Sjokoladeglasur
60 g sukkerfri sjokolade, jeg bruker denne
3 ss kokosmelk

Smelt sjokoladen og bland ned i romtemperert kokosmelk.
Ha over de avkjølte muffinsene.
Nyt.

Kristine

24 kommentarer

Siste innlegg