Jeg elsker det!
En nydelig og saftig brownie med peanøttglasur, ble dagens eksperiment.
Salt og søtt passer så bra sammen. Det samme med sjokolade og peanøtt.
Denne kaken ble en vinner.
Utrolig god. Du må prøve!
Håper det faller i smak.
Brownie med peanøttglasur
Brownie
1 dl sjokoladeprotein
0,5 dl kakaopulver
0,5 dl havremel
2 egg
50 g kesam eller kokosmelk
1 ts bakepulver
2 ss sukringold
2 ss sukrin+
1/2 ts salt
Bland sammen alle ingrediensene.
Tilsett eventuelt litt væske om deigen blir veldig tykk.
Smør røren utover en form.
Stek på 175 grader i 12 minutter.
Avkjøl.
Peanøttglasur
150 g kikerter
3 ss peanøttmel
2 ss peanøttsmør
½ ts salt
2 ss sukringold
0,5 dl melk
Skyll kikertene godt under kaldt vann.
Mos dem med en stavmikser. Ha så i resten av ingrediensene og kjør til en glatt masse.
Smør røren utover kaken.
Sett kaldt i minimum 30 minutter.
Nyt.
Kristine♥
sonja:
Bloggen finner du her
https://www.facebook.com/Dedicationbloggno
Dette så jo godt ut.:)
Hvorfor blogget du ikke på mandag og i går? 🙁
Gumle peanøttmel???? Hahah den var ny 😀 Liker!
Mmmmm, såg go ut. Ha nættopp fåinne blåggen din, my intressant. Har koinna tænkt mæ å følgt dæ på fb, men fainn itj ut ka du hetta dær?
Elisabeth:
En rund form med 20 cm i diameter 🙂
Andrea:
Det høres knallgodt ut det også. Mmm 🙂
Anja Karoline:
Det skal jeg love deg! 🙂
Anne:
Det var det også 🙂
veslemøy:
Det vil nok fungere veldig bra, ja 🙂
Anonym:
Så lag 🙂
Norunn:
Og kjempe godt! 🙂
V:
Herlig å høre V, tusen takk <3
Peanøttmel er godt å bare gumle også, synes jeg. Haha... Jeg er nok litt rar da 😉
K:
Å, tusen takk K. Det varmet veldig. Sitter her og er fortsatt syk og mangler all blogginspirasjon. Så det betydde ekstra mye i dag. Tusen hjertelig takk <3
karoline:
Å telle kalorier er en uting. Vi mennesker er ikke laget for å regne det vi spiser, så det kommer jeg ikke til å gjøre.
Da vi veier forskjellig, har forskjellig fettprosent, har forskjellig aktivitetsnivå og forskjellige preferanser, vil det være veldig forskjellig hva slags næringsinntak man skal ha. Det er ikke en fasitt som passer alle.
S:
Havremel mot jyttemel går supert. Du må nok bruke litt andre mengder på søtstoffet om du skal bruke sukrinmelis, men smak deg til 🙂
Tror du det går ann å ersattet havremel med jyttemel, og sukrin gold/sukrin pluss med sukrin melis? 🙂
Nom nom nom! kan du skrive om kalori behov sånn generelt? jeg trener to økter styrke i uka og to økter cardio, men sliiter med å holde meg på 1700 kalorier? er så sulten! ser jo at mange spiser 1500 kalorier uten problem, må jeg bare venne meg til det? er normalvektig, men vil bli sterkere og mer deffa? 🙂
Bloggen din er alltid den første jeg leser når jeg åpner nettleseren min. Du er virkelig en av de mest inspirerende menneskene jeg vet om. Nydelig innenifra og ut. Kjenner jeg har mye å lære av å lese bloggen din, så suger til meg så mye informasjon og inspirasjon jeg klarer ut i fra hvert innlegg. Stå på! Jeg digger deg!
Har vært forferdelig dårlig på å kommentere siste dagene, men jeg sjekker bloggen din hver gang jeg åpner nettleseren <3 Du imponerer som vanlig og neste gang jeg handler på iHerb så skal jeg legge til peanøttmel for det har jeg ikke hatt i skapet på alt for lenge siden.
Håper du har det bra <3
Kreativt og spennende som alltid 🙂
Fristende!
Hei! Den så veldig god ut:) Kan jeg bruke Nanox Varcil R2 proteinpulver i sjokoladesmak i steden for? 🙂
Herre det så digg ut 🙂
åå nam, dette må jo smake utrooolig godt!
sitter og gomler i meg akkurat det samme mens jeg leser, hihi 🙂 Har riktignok litt andre oppskrifter, bønnebrownie med glasur av rent peanøttsmør, men close enough 😀
Hei. Kaken ser kjempe god ut. Hvilken størrelse anbefaler/brukte du på formen? 🙂
Thea:
Håper det faller i smak 🙂
Susanne Nesse:
Ja, det blir sånn cookie dough peanøtt glasur 🙂
Egeo:
Det var det også du 🙂
Nina Bakke:
Den var kjempe god. Anbefales absolutt 🙂
Erica:
Å, så herlig. Det høres godt ut 🙂
Nyt kvelden 🙂
Emilie:
Super godt 🙂
Marie:
Har linket til det over 🙂
Dette:
http://www.x-life.no/tt/index.php?tt=8591_12_143580_&r=%2Fproducts%2Ftroponin-3kg
Hvilket sjokoladeprotein bruker du til baking? 🙂
Kaken så utrolig god ut!
Nam!
Har også baket i dag og gleder meg til nybakt blåbærkake med krem og is til 🙂
Så veldig godt ut da! Kos deg 😀
Den så super god ut 🙂 Har ikke sjokoladeprotein, men må nok kjøpe det 🙂
Å det så fantastisk ut.
Åååh, den så himla god ut! Så smart med kikerter i glasuren! Du er flink 😀
Det så kjempe godt ut! Takk for oppskrift! 🙂