Hei fininger!
Jeg har akkurat kommet hjem fra en lang dag med møter.
Nå har jeg ikledd meg joggebuksen og stor genser og er iferd med å sette meg ned for en time-out med bokkos. Det blir en herlig og avslappende ettermiddag. Akkurat det trengte jeg i dag!
Jeg begynte på boken Å leve et liv, ikke vinne en krig av Anna Kåver i forrige uke.
Så langt virkelig elsker jeg denne boken!
Kort fortalt handler den om å akseptere livet slik det er. Å slutte å kjempe mot andre, deg selv og ditt indre. Slutte å streve etter en forandring, men å kunne gi opp krigen mot tilværelsen og å lære å leve nå. Det er noe jeg tror de fleste av oss trenger å lære. I dagens samfunn har vi lett for å hele tiden strebe etter noe mer og glemme at det er i dag, her og nå, vi lever.
Til lesing blir det også litt snacks.
Akkurat nå knasker jeg i meg protein chips; proteinium pork crunch og protein bites, og diverse proteinbarer i biter; ironmax proteinbar, super vitality flapjack og supreme proteinbar.
Den siste uken har jeg hatt dilla på supreme med peanut butter crunch. Å den er god!
Over til litt bakeprat.
Har dere forresten fått med dere at det er bakeuke hos X-life, medn 25 % rabatt på alle mel- og sukkerprodukter?
Jeg har fylt opp med sukringold og mandelmel som er mine favoritter.
Andre nyttige ting som jeg nesten alltid har i skapet er
– Kokosmel
– Sesammel
– Sukrin+
– Sukrinmelis
– Steviadråper med karamell
– Fiberfin
– Peanøttmel
– Bakeprotein
– Cake in a cup
– Glutenfri bakemiks for sunn kake
– Brødmiks for lavkarbobrød
Jeg får ofte spørsmål angående baking og ingredienser.
De to viktigste tingene man bytter ut for å få en sunnere kake, er hvetemel og sukker.
Min ingrediensliste på kjøkkenet er nok så lang. Nettopp fordi jeg elsker å bake og å eksperimentere!
Det er ikke nødvendig med alle disse ingrediensene.
De viktigste ingrediensene:
– Et søtstoff, sukrin+ eller sukringold er mine favoritter
– En meltype, kokosmel eller mandemel er mest anvendelige
– Et proteinpulver, som bakepro som er nøytral i smaken
– Fiberfin, som erstatter noe av melet og gir en mer fiberrik bakst
Med disse produktene i kjøkkenskapet kommer du langt og kan lage det meste
For de som er spesielt interesserte, kan man deretter kan man eksperimentere med forskjellige meltyper, forskjellige typer søtstoff og forskjellige smaker på proteinpulveret.
Kristine ♥
Sofia K:
Det var godt å høre.
God helg du
Ida:
Jeg synes den er veldig god så langt
Anonym:
Hyggelig å høre.
Så bra at du føler deg litt klokere nå
Det gjorde det mye lettere å skulle velge baketing. Tusen takk Kristine og god helg
Den boken skal jeg sjekke ut. Takk
Takk for baketips. Jeg har følt meg lost i bakeverden og har bare sukrin. Er jo så mye! Da er jeg litt klokkere =)