BOKKOS OG BAKEPRAT

Hei fininger!
Jeg har akkurat kommet hjem fra en lang dag med møter.
Nå har jeg ikledd meg joggebuksen og stor genser og er iferd med å sette meg ned for en time-out med bokkos. Det blir en herlig og avslappende ettermiddag. Akkurat det trengte jeg i dag!


Jeg begynte på boken Å leve et liv, ikke vinne en krig av Anna Kåver i forrige uke. 
Så langt virkelig elsker jeg denne boken!
Kort fortalt handler den om å akseptere livet slik det er. Å slutte å kjempe mot andre, deg selv og ditt indre. Slutte å streve etter en forandring, men å kunne gi opp krigen mot tilværelsen og å lære å leve nå. Det er noe jeg tror de fleste av oss trenger å lære. I dagens samfunn har vi lett for å hele tiden strebe etter noe mer og glemme at det er i dag, her og nå, vi lever. 


Til lesing blir det også litt snacks. 
Akkurat nå knasker jeg i meg protein chips; proteinium pork crunch og protein bites, og diverse proteinbarer i biter; ironmax proteinbarsuper vitality flapjack og supreme proteinbar
Den siste uken har jeg hatt dilla på supreme med peanut butter crunch. Å den er god! 


Over til litt bakeprat.
Har dere forresten fått med dere at det er bakeuke hos X-life, medn 25 % rabatt på alle mel- og sukkerprodukter?
Jeg har fylt opp med sukringold og mandelmel som er mine favoritter.
Andre nyttige ting som jeg nesten alltid har i skapet er
Kokosmel
Sesammel
Sukrin+
Sukrinmelis
Steviadråper med karamell
Fiberfin
Peanøttmel
Bakeprotein
Cake in a cup
Glutenfri bakemiks for sunn kake
Brødmiks for lavkarbobrød 

Jeg får ofte spørsmål angående baking og ingredienser.
De to viktigste tingene man bytter ut for å få en sunnere kake, er hvetemel og sukker. 
Min ingrediensliste på kjøkkenet er nok så lang. Nettopp fordi  jeg elsker å bake og å eksperimentere!
Det er ikke nødvendig med alle disse ingrediensene.

De viktigste ingrediensene:
– Et søtstoff, sukrin+ eller sukringold er mine favoritter
– En meltype, kokosmel eller mandemel er mest anvendelige 
– Et proteinpulver, som bakepro som er nøytral i smaken
Fiberfin, som erstatter noe av melet og gir en mer fiberrik bakst

Med disse produktene i kjøkkenskapet kommer du langt og kan lage det meste :grin:
For de som er spesielt interesserte, kan man deretter kan man eksperimentere med forskjellige meltyper, forskjellige typer søtstoff og forskjellige smaker på proteinpulveret.

Kristine 

6 kommentarer

    1. Det gjorde det mye lettere å skulle velge baketing. Tusen takk Kristine og god helg 🙂

    2. Takk for baketips. Jeg har følt meg lost i bakeverden og har bare sukrin. Er jo så mye! Da er jeg litt klokkere =)

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg