Pannekaker kan lages både salte og søte.
Jeg lager som regel søte pannekaker, jeg er jo en søtmoms, men i dag ble det salte matpannekaker som tidlig middag. Det var virkelig godt. Jeg må lage salte versjoner oftere
Matpannekaker
4 stykker
2 egg
50 g kesam*
20 g bakeprotein**
50 g havremel***
1/2 ts bakepulver
1/2 ts salt
Bland alle ingreidiensene godt sammen.
La svelle et par minutter.
Stek på middels varme et par minutter på hver side.
Alternativer:
*Kesam kan byttes ut med rømme, creme fraihe eller melkefrie varianter som soya yoghurt, kokoskrem
**har du ikke bakeprotein kan du bytte ut dette med en annen tørrvare som mer havremel eller speltmel, bokhvetemel og lignende
***havremel kan byttes ut med andre tørrvarer som bokhvetemel eller hvetemel
Server med ønsket tilbehør eller spis dem som de er.
Jeg serverte pannekakene med Jarsbergost, god og mager salami, cottage cheese, pesto, tomat og kiwi.
Kristine ♥
Maja:
Så herlig å høre. Takk Maja 🙂
Nå har jeg prøv oppskriften din, de ble super gode! 🙂 takk!
Karoline S.:
Å, så hyggelig å høre at oppskriften blir brukt og likt. Takk Karoline 🙂
Line:
Håper det falt i smak 🙂
Ida Johanson:
Ja, gjør det Ida. Og si gjerne ifra hva du synes 🙂
Maren Helgemo:
Kjempe godt Maren 🙂
Agnethe:
Det er de også Agnethe, prøv selv 🙂
Anonym:
Mat smaker alltid bedre med farger 🙂
Disse var kjempe gode og ganske enkle. Tusen takk for oppskriften 🙂
Det blir frokosten imorra 🙂
Åå, naam! Det må jeg teste ut 😀
Hørtes veldig godt ut!
Ser kjempe godt ut!
Freshe farger 🙂