SOLSKINNSMANDAG


Riktig mandag dere!
Er det flere som blir i fryktelig godt humør når solen skinner?
Nå har det vært regn av og på i over en uke! Å, så herlig det var med etterlengtet solskinn!
Akkurat nå sitter jeg ute med pcen på fange og en Questbar i munnen. Dagens dessert er nemlig så enkel som en  Strawberry Cheesecake bar

Jeg gikk en god gåtur i solskinnet tidligere i dag.
Jeg valgte rett og slett å ta en pause midt på dagen, så får jeg heller jobbe lengre i kveld. 
Solen gjør meg så glad! Jeg bare måtte ut å nyte den :grin:

Apropos sol og sommer. Jeg avsluttet nasjonaldagen vår med et bad i Steinsfjorden! Jeg vet ikke helt hva som gikk av meg, men plutselig, nærmere bestemt halv elleve på kvelden, fikk jeg veldig lyst til å bade. Jeg gikk ned til vannet og hoppet utti! Det ble ikke så veldig mange svømmetak, seks -syv kanskje, før jeg skyndte meg opp på land igjen. Jupp, jeg kan konstatere at vannet er alt for kaldt! Det blir nok en stund til neste gang jeg bader i fjorden. 


Det er flere som liker solskinnet veldig godt. 
Mildred har kost seg i solen i hele dag. Hun er en skikkelig innekatt og vil stort sett ikke ut om det er kaldt eller vått. I dag som det har vært sol, har hun sittet på verandaen og virkelig nytt solstrålene. Det er helt klart at hun har arvet matmors (meg) kjærlighet for solskinn.  


Solskinnet preget middagen min. Den ble lett, lekker og fargerik.
En enkel salat (lollo salat, gul paprika, rødløk og extra virgin olivenolje) med vannmelon, Lofoten fiskekarbonader med ørret og kveite, kaviar og pinjekjerner. Godt og enkelt!

Alt i alt en riking så god solskinnsmandag. Håper du har hatt det samme :grin: Ha en herlig uke!

Kristine 

14 kommentarer

Siste innlegg