Dagens gode middag ble fylt søtpotet.
Dette er en favoritt jeg aldri blir lei. Noen ting kan man spise igjen og igjen og igjen. Dette er en av de rettene. Rett og slett kjempe godt
Baker du søtpoteten i mikroen er dette også en veldig rask middag som bare tar rundt femten minutter.
Sunt, raskt og godt. Akkurat slik jeg liker det!
Fylt søtpotet
Per person
1 stor søtpotet
Ca 200 g karbonadedeig
1/2 løk i terninger
2 ss tomatpure
Krydder: oregano, hvitløk, paprika, salt og pepper
Revet ost
Bak poteten til den er myk. Her kan du bruke stekeovn eller mikrobølgeovn. I ovnen baker du potetene ved 220 grader i ca 40 minutter. Jeg brukte mikro. Da tar det omtrent 4 minutter.
Del poteten i to og skrap ut innmaten slik at du får to søtpotet “kurver”.
Stek karbonadedeig med løk, tomatpure og krydder. Rør til slutt inn innmaten fra søtpoteten. Ha fyllet over i de to søtpotet”kurvene”.
Dryss over ost.
Stek på 225 grader i 5 minutter.
Klar for servering!
Jeg anbefaler deg å lage dobbel, eller til og med kanskje trippel, porsjon. Da har du en deilig lunsj til dagen etter.
Håper middagen faller i smak.
Ha en herlig torsdagskveld!
Kristine ♥
Synne:
Ja, så hyggelig at du synes det 🙂
Dette var såå utrolig godt!! Du er en stor inspirasjon
Ingvild Ørland:
Håper det smaker 🙂
Åh, digg! Skal definitivt prøves! 🙂
Tina Angelica:
Gjør det Tina. Du vil ikke angre 🙂
maded:
Det smaker minst like godt 🙂
linda:
Ja, kjempe godt 🙂
Lilli:
Det smaker kjempe godt!
Sandra:
Ingen spørsmål er dumme Sandra 🙂 Jeg spiser skallet også, ja.
Heei:) kanskje litt dumt spørsmål, men spiser du skallet på poteten eller bare fyllet?
Så veldig godt ut 🙂
Så deilig.
Gud det så kjempe godt ut! 😀
Det var ikke så dumt! tror jeg skal prøve det en dag 🙂