Denne luftige proteinkremen nøt jeg etter dagens treningsøkt.
Dessert etter trening er ikke feil!
Luftig proteinkrem
1 egg
30 g vaniljeprotein
1/2 ts vaniljepulver, valgfritt
1 frossen banan i skiver
Ca 0,3 dl vann eller melk
Ha alle ingrediensene i en bolle.
Visp med en elektrisk el-visp eller ballongvisp i 3 -5 minutter. Til røren blir luftig og fluffy.
Server med en gang.
Bananen kan byttes ut mot annen frossen frukt eller bær, som for eksempel fryste bringebær eller mango.
Vaniljeprotein kan byttes ut med andre proteinpulvere.
Bruker du sjokoladeprotein kan du tilsette 1 ss kakaopulver for en deilig sjokoladekrem.
Til en jordbærkrem kan du bruke jordbærprotein og jordbær.
Frossen ananas, litt sitron og vaniljeprotein vil gi en tropisk proteinkrem.
Her har du mange valgmuligheter!
Spis den som den er eller topp med noe godt.
Jeg hadde på revet økologisk kokos og dette sukkerfrie sjokoladepålegget.
Så utrolig godt!
Kristine ♥
Sarah:
Nei, det stemmer at det er frossen banan rett med ballongvips. Det er en fryst banan i skiver. Siden det er skiver fungerer det helt fint 🙂
Kun jeg som reagerer på at det står visp frosne bananer med ballongvisp? regner jo med at jeg skal bruke en type blender/stavmikser først, men så pisker du med ballongvisp for å få luft?
Ellers høres det ut som en nydelig oppskrift! 😀
Ingvild Ørland:
Håper det smaker Ingvild 🙂
Nina Bakke:
Ja, den kan spises både før og etter. Eller bare som en dessert 🙂
Oi, godt tips! Må testes ut 😀
mmmm… deilig før trening 🙂
Sofia:
Gjett om Sofia 🙂
Kamilla Haaland:
Det skal jeg love deg det var 🙂
Kristin:
Hele egget. Ellers hadde jeg skrevet eggehvite 🙂
Den så skikkelig digg ut 🙂
så kjempegodt ut 🙂
bruker du eggehvitten? Eller hele egget?:-)