LOVE YOURSELF


Set goals and chase them.
Exercise and lift weights.
Eat healthy and enough.
Smile and laugh often.
Think positive and live each day.

Love yourself.

Kristine ♥

8 kommentarer
  1. Charlotte:
   Det hender støtt og stadig. Hihi…. Jeg personlig får vondt i magen om jeg spiser for mange proteinbarer, men det er ikke noe farlig med det. Kroppen klarer fint å ta hånd om barene som kommer ned i magen 🙂

  2. K:
   Det er fult mulig å bli frisk. Jeg ble friskmeldt da jeg var 15 -16 år, men jeg vil si at enkelte ting fulgte meg flere år etterpå. Dette var bare “små ting” og gjorde ikke at jeg hadde problemer i hverdagen, men at man tenker ekstra mye på kropp, mat og trening. Det er først de siste årene at jeg vil si at jeg er hundre prosent fris.
   Det er fulgt mulig, så ikke gi opp. Livet er så mye mer som frisk. Lykke til og god klem til deg <3

  3. Herlig <3 hender det noen ganger at du spiser mange proteinbarer på en gang? Litt for mange kanskje?.. Det skjer med meg i blant, i går blant annet inntok jeg dem stk fortløpende! I forskjellige smaker vel og merke.. Utrolig godt 💖💖 og selfølgelig vet jeg at det ikke er bra med for mye, men er det "farlig"? Jeg mener er det for mye for kroppen, kan noe skje for eksempel veldig lavt blodsukker seinere?

  4. Du er så herlig og inspirerende! Særlig nå i det siste, når jeg er i behandling for anoreksi. Hvor lang tid tok det før du regnet deg selv som frisk? Skjønner at dette er et veldig personlig spørsmål og du trenger absolutt ikke å svare. Grunnen til at jeg spør er at jeg begynner å tvile på om jeg noen gang kommer til å komme meg ut av sykdommen (og om jeg ønsker det). Trodde aldri at det kom til å være så vanskelig å bli frisk.
   Du ser frisk og sunn ut. Hvert eneste blogg innlegg sprer glede og jeg er glad for at jeg får ta del i hverdagen din gjennom bloggen. Verden trenger flere mennesker som deg!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg