FROKOSTRUNDSTYKKER

God søndagsmorgen dere ♥ Eller formiddag er det vel blitt. Jeg våknet allerede klokken seks i dag morges og bestemte meg for å lage meg en ekstra god frokost før jeg skulle på jobb. Jeg laget frokostrundstykker som jeg serverte med godt pålegg. 


Deilige, saftige og proteinrike frokostrundstykker. Disse har jeg laget tidligere og de blir alltid en slager. Rundstykkene er også supre å lage i store porsjoner og så oppbevare i kjøleskapet. De holder seg 4 -5 dager.


Frokostrundstykker
6 stykker

4 egg

100 g cottage cheese
60 g havremel
60 g havregryn
1 ss rismel, eventuelt hvetemel eller speltmel
1 ts bakepulver
1/2 ts salt

Ha alle ingrediensene i en bolle og mos med en stavmikser.
Bruk en skje og lag 6 rundstykker.
Stek på varmluft 200 grader i 35 minutter.


Jeg serverte frokostrundstykkene med smør, altså Rørsmeieriet sitt meierismør er utrolig godt (og sunt!) – dere må prøve det, kokte egg, skinke, ost, tomat, agurk, salt og pepper, samt mango og en power kaffe. Power kaffe lager jeg av kaffe, jeg bruker koffeinfri, som jeg tilsetter 1 ts kokosolje, 2 ss fet kokoskrem, 1 ss proteinpulver og en lite klype salt. Det blir en kremet og god kaffe som gir energi og metter godt.

Solen skinner som bare det her. En god frokost og solskinn en søndagsmorgen. Det blir soleklart en bra dag! Håper du får det samme.

 

Kristine ♥

6 kommentarer

Siste innlegg