HVER ENESTE DAG


Smil – hver eneste dag.
Le – hver eneste dag.
Vis kjærlighet ovenfor de du er glad i – hver eneste dag.
Snakk pent til deg selv – hver eneste dag.
Gjør noe du ønsker og som gjør deg glad – hver eneste dag.
Ta vare på deg selv – hver enste dag.

Du vet aldri når det er din siste dag, så ta godt vare på dagen i dag.
Hver dag er en gave.
Lev det livet du ønsker.
Livet er fantastisk for de som virkelig åpner øynene sine.

Kristine ♥

10 kommentarer
  1. Anonym:
   Tusen hjertelig takk for en fantastisk kommentar. Du aner ikke hvor mye jeg setter pris på det.

   Veien ut av en spiseforstyrrelse kan føles lang og forferdelig slitsom. Men du taper ikke. Ikke gi opp kjære deg. Om jeg kunne, så kan helt klar du! 🙂 Fortsett å kjempe på. Ta en dag av gangen, så grå det sakte men sikkert fremover.
   Skryt av deg selv over alle de bitte små seierene, som feks at du turte å skrive denne kommentaren. Du har gått utenfor din komfortsone. Det er knall bra. Og vit at jeg setter utrolig pris på det.
   Sender deg en stor klem <3

  2. Kanskje ikke direkte kommentar på innlegget, men jeg ville bare si tusen takk for at du blogger. Du er så stor inspirsjon. Jeg føler jeg taper kampen mot spiseforstyrrelsen min, og noen dager skjønner jeg ikke hvordan jeg skal klare noe som helst. Så kan jeg lese litt på bloggen din og bli motivert til å fortsette å prøve. Du skiller deg veldig ut blandt alle bloggene på en positiv måte. For meg er du forbilde og jeg ønsker du er veldig stolt av alt du har kommet gjennom selv om du sikkert også har dager som du må kjempe på..
   Jeg turte så vidt å skrive dette og jeg liker å være anonym, jeg har litt sosial angst. Men tenkte kanskje jeg kunne gi deg en positiv ting i hverdagen, slik bloggen din gir meg. Ikke at det knskje egentlig betyr så mye, men av og til er bekreftelse litt fint. Og jeg synes du er vledig modig.

  Legg igjen en kommentar

Siste innlegg