LUKSUSForrige uke hadde jeg en helt fantastisk dag hos Marylin Salong.
Her fikk jeg hånd- og neglepleie med Gelish farge av Aleksandra og kashmir vippe extension av Agnes. Virkelig luksus! 

Til hverdags sminker jeg meg så og si aldri. Verken for å gå på skolen, for å dra på trening eller for å ha pt-kunder. Det blir som regel ikke mer enn et par ganger i uken hvor jeg har på meg sminke. Da er det som oftest fordi jeg har møter eller jobber i klesbutikken. Til hverdags føler jeg meg derfor ofte lite feminin. Da passer det helt perfekt å dolle seg litt med både vipper og negler som holder seg like fine i flere uker! Spesielt vippe extension utgjør stor forskjell. Nå våkner jeg om morgenen og ser fresh ut idet jeg kommer ut av sengen. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd!Marylin Studio er en liten, flott og lys salong som ligger sentralt på Frogner, like bak slottsparken. Det tok meg cirka seks minutter å gå fra Nasjonalteateret. 
Salongen drives av Agnes, til venstre på bildet, en helt herlig dame. De har alt fra vippe extension og make-up, til masasje og voksing.
Jeg var i salongen i godt over fire timer! Ikke fordi selve behandlingen tok lang tid, men fordi det var så utrolig koselig. Vi pratet, lo, spiste sushi og hygget oss sammen. Maken til service og godt humør har jeg ikke opplevd før!
Ta kontakt på telefon 966 80 454 eller mail [email protected] om dere er interessert.Slik ble neglene mine.  
Gelish er en gelé basert neglelakk som herdes under LED-lampe. Den sitter i opptil tre uker uten å minste glans eller flasse av. 
Da jeg har nok så korte negler, ble neglene formet med gelishen slik at alle neglene skulle ha lik form og se lenger ut. 
Her var det vanskelig å velge farge. De hadde over hundre farger å velge mellom! På grunn av skolen kan jeg ikke ha sterke farger på neglene. Valget falt derfor tilslutt på denne i lyse rosa, som jeg både synes var delikat og fin.


Slik ser vippene ut. Jeg er virkelig super fornøyd!
Vippe extensions limes direkte på vippene. Et hår lives på av gangen, slik at det blir en naturlig forlengelse av den allerede eksisterende vippen. Extensions varer i omtrent fire uker, men det abbefalles at man etterfyller hver tredje uke. 
Jeg har hatt vippe extensions før, men aldri testet kashmir. Kashmir extensions ser naturlig ut og føles veldig lette. Jeg merker ikke at jeg har dem på. 

Tusen hjertelig takk til jentene på Marylin som har gjort meg fin og gjør at jeg føler meg ekstra flott og fresh hver dag :grin:

Kristine ♥

12 kommentarer
  1. Yngvild:
   Ja, spesielt vippene gjør stor forskjell. Ansiktet blir mer markert uten sminke. Synes virkelig det er helt supert 🙂

   Jeg trives veldig godt, mye lesing men spennende 🙂

  2. Du er så utrolig vakker! beundrer deg for ditt mot og indre styrke <3
   Ha en fantastisk uke, kos deg litt ekstra <3

  3. Det ble kjempelekkert! 🙂
   Jeg er som deg og gidder ikke sminke meg så ofte, men deilig å føle seg litt ekstra fresh og feminin noen ganger 😉
   Da jeg gikk på sykepleien fikk vi ikke lov å ha noe som helst neglelakk når vi hadde øvelsespost eller var i praksis! Husker jeg syntes det var litt kjipt 😉
   Går forresten skolen bra? Trives du med studievalget? 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg