God søndag dere. Har du hatt en fin helg? Håper det.
Jeg har hatt en herlig helg så langt med masse sosialt, gode venner og latter. Akkurat slik jeg liker helgen!
I dag tenkte jeg å ta en rolig søndag og startet dagen med en bakerunde. Jeg laget denne super gode non stop sjokoladekaken. Så sinnsykt god! Den beste sjokoladekaken på evigheter.
Når sjokoladekaken blir saftig og smakfull med god sjokoladesmak, da er jeg i himmelen. Sammen med et glass melk, var dette en fantastisk start på søndagen.
La deg inspirere og prøve oppskriften!
Non stop kake
Sjokoladekake
30 g smør
100 g kokoskrem, eventuelt kesam / gresk yoghurt
3 egg
3 ss sukrin+
4 ss kakaopulver
1 ts bakepulver
1/2 ts vaniljepulver
1/3 ts salt
50 g mandelmel
1 ss kokosmel
30 g sjokoladeprotein, eventuelt mer mandelmel
2 poser med atkins non stop, eventuelt vanlig nonstop eller hakket mørk sjokolade
Smelt smør og bland med kokoskremen.
Pisk egg og surkin til eggedosis.
Ha i kokoskrem og smør.
Rør sammen tørrvarene og ha i egg og smørbladningen.
Rør inn non stop.
Ha deigen i en form og stek på 175 grader i 20 -25 minutter.
La kaken avkjøles før du har over glasuren.
Glasur
1 dl kokoskrem, eventuelt philadelphia ost
1 ss smør, kan sløyfes
3 ss melk
4 ss kakao
3 ss sukrin gold
1/2 ts vaniljepulver
Smelt smør og bland med kokoskrem og melk.
Ha i resten av ingrediensene.
Smør massen over kaken.
Strø gjerne over hakkede nonstop.
Så er det bare å spise og kose seg.
Håper kaken faller i smak hos deg. Det gjorde den definitivt hos meg.
Kristine ♥
Anonym:
Ja, så knall godt 🙂
Liss:
Det kan jeg love deg 🙂
Siri C:
Takk Siri. Håper uken din blir bra <3
Janne:
Gjett om! 🙂
annebe:
Ja, den var virkelig knall god 🙂
Høres ut som en god helg. Håper mandagen har vært like bra 🙂
Foodporn altså 😉
Nam!
Den så virkelig helt himmelsk ut! Håper du har en fin søndag 👌
Klem
Ser fantastisk ut 🙂
Så ut som ei skikkelig kosekake det der ja 🙂 Bra du har hygga deg i helga 🙂 Hatt det fint jeg også..stille og rolig og mye god mat..så da er det bra synes jeg :)))