TACO PIZZA


Dette spiste jeg til middag i går. 
Jeg slo til med en deilig og sunn taco pizza på vår lillelørdag!


Her har du en sprø og god speltbunn som ikke trenger lang hevetid. Pizzaen er fylt med deilig taockrydret karbonadedeig og sprø proteinchips.
Gjett om det var godt! Mmmmm…
Jeg er veldig glad for at jeg har igjen et par biter i dag. De skal jeg nyte etter jobben. 

Taco pizza
Til en stor rundt pizza

Bunn
3 dl speltmel
1 dl fiberfin*
1/2 ts salt
1/2 pakke gjær
2 dl vann

Bland sammen alle tørrvarene. Ha så i vann. Tilsett eventuelt litt mer væske om deigen blir tørr. Den skal bli smidig og lett å jobbe med.
Kjevl ut deigen på et bakepapir. 
Skru på ovnen på 225 grader og la bunnen heve i 10 -15 minutter mens ovnen blir varm.
Stek så på nederste rille i 10 minutter. 

*fiberfin kan byttes ut med mer mel.

Fyll
600 g karbonadedeig
2 ss tacokrydder
1 boks hakkede tomater
2 ss tomatpure
1/2 rødløk
1 paprika
1 – 2 poser proteinchips
Ca 100 -150 g ost, jeg brukte Jarlsberg og parmesan

Mens bunnen forsteker, lager du fyllet.
Stek karbonadedeig. Ha i tacokrydder, tomatpure og hakkede tomater. 
Skjær løk og paprika i skiver.
Når bunnen er ferdig har du over sausen. Strø så over løk og paprika. Topp med ost og proteinchips. Jeg synes det er godt med mye ost og proteinchips og brukte derfor godt med dette. Ta på den mengden du ønsker. Strø gjerne også over litt frisk basilikum.
Etterstek nederst i ovnen i 10 -12 minutter til osten har smeltet.
Server.


Kanskje dette er noe du skal prøve i helgen?  :grin:
Jeg er sikker på at det faller i smak!

Kristine ♥

10 kommentarer

Siste innlegg