HAPPYUNDERWEAR

Hei dere og god søndagskveld!

Jeg har en god nyhet som jeg har gledet meg til å fortelle dere en stund. Jeg er nemlig blitt Ambassadør for HappyUnderwear :mrgreen:
De selger sportsfashion og undertøy til damer og herrer som vil ha det beste. HappyUnderwear kjører merker som Calvin Klein, Bjørn Borg, Skigo, Helly Hansen, Under Armour, Sloggi, Moods of Norway, Tommy Hilfinger. Det vil også komme fler merker med tiden. 
Jeg er stolt, spent og glad og gleder meg til å fronte deres klær og undertøy. 


I dag har jeg gått rundt i denne super deilige HellyHansen genseren
Jeg falt pladask for fargen, fasongen og stoffet. 


Akkurat nå og ut tirsdag 10 november, får du 30 % rabatt på alt av Helly Hansen, Calvin Klein og Bjørn Borg hos HappyUnderwar ved bruk av koden KRISTINE1. Her er det masse lekkert, så ta en titt. 

Angående sponsorer og samarbeidspartnere, må jeg legge til at jeg aldri kommer til å vise dere noe som jeg ikke liker selv. Som blogger får jeg hele tiden tilbud om diverse kosttilskudd, hudpleie, treningstøy, osv. Nitti prosent av tiden takker jeg, nei. De få gangene jeg takker ja, hender det også stadig at produktet aldri dukker opp bloggen. Nettopp fordi jeg ikke er fornøyd! Om det er noe jeg ikke liker eller ikke er fornøyd med, vil jeg ikke anbefale det videre. De tingene som ser dagens lys på min blogg, går jeg hundre prosent god for selv, og har eller er villig til å kjøpe selv.

Jeg gleder meg til å vise dere mye flotte fremover.
Ha en fantastisk søndagskveld videre!

Kristine ♥

12 kommentarer

Siste innlegg