EN ROLIG MORGEN


Riktig god morgen dere!
I dag unner jeg meg selv en rolig morgen med julekaffe, klementiner og melkesjokolade. Så utrolig deilig!
Det var rett og slett bare tungt å komme seg opp av sengen i morges. Jeg fikk til slutt lurt meg opp mot at jeg lovte meg selv en god pause etter at jeg hadde jobbet i to timer.


Nå har jeg altså jobbet disse timene og skal ta meg en velfortjent pause. 
Jeg har for tiden dilla på Fringe som jeg ser på NetFlix. Iført koseklærne, ullgenser, tights og ullsokker, skal jeg nyte en episode eller to med noe godt å knaske og drikke på. Hverdagsluksus!


Ullgenseren
jeg har på meg er fra Moods Of Norway
er er på 20 % avslag i dag og imorgen hos HappyUnderwear. De begynner nemlig Black Friday salg i dag med masse gode tilbud. Sjekk det ut!
Denne ulltrøyen er virkelig super god. Den er laget av hundre prosent merionoull, er varm og puster godt. Jeg bor i mine ulltrøyer for tiden!
Fint ulltøy er en perfekt julegave enten til deg selv eller til noen andre. Den genseren som jeg har på meg finnes også i en flott rødfarge her


Når det først er Black Friday kan du benytte anledningen til å kjøpe et par julegaver. 
Hva med denne Bjôrn Borg pysjen (1) eller denne pakken med boksere (2) til samboeren, bestefar eller pappa? De er begge på – 25 % i dag og imorgen.
Ullundertøy er alltid populært. Dette settet med Helly Hansen bukse (3) og genser (4) er på tilbud og er en perfekt julegave til mor eller søster. Dette settet fra Moods Of Norway i ull er også superkult, bukse (5) og genser (6).
Alt fra Under Armour er også på tilbud.  Hva med en treningsbag (6) til en du er glad i, en tights (7) og en topp (8), eller for mannfolkene en kompresjonstights (9) og en genser (10).

Enten du har en rolig eller hektisk morgen, håper jeg torsdagen din blir bra :grin:  Stopp opp og nyt de øyeblikkene du kan!

Kristine 

10 kommentarer
    1. Ingrid:
      Ja, virkelig luksus å unne unne seg en slik morgen på en torsdag. Høres ut som om du har vært effektiv.
      Proteinkaffe, ja, det må vi ha 😀
      God torsdagskveld søte du 🙂

    2. Hørtes ut som en god dose hverdagsglede 🙂 Så herlig med en sånn stund om morgenen 🙂 Har fått vasket over gulvet og fått bestilt pakke fra Iherb, sitter nå å nyter en god kopp kaffe. Gleder meg til pakken kommer ; da blir det endelig proteinkaffe à la Kristine igjen!! Den har vært savnet nå 🙂 Ønsker deg en fin torsdag! 😀

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg