EN ROLIG MORGEN


Riktig god morgen dere!
I dag unner jeg meg selv en rolig morgen med julekaffe, klementiner og melkesjokolade. Så utrolig deilig!
Det var rett og slett bare tungt å komme seg opp av sengen i morges. Jeg fikk til slutt lurt meg opp mot at jeg lovte meg selv en god pause etter at jeg hadde jobbet i to timer.


Nå har jeg altså jobbet disse timene og skal ta meg en velfortjent pause. 
Jeg har for tiden dilla på Fringe som jeg ser på NetFlix. Iført koseklærne, ullgenser, tights og ullsokker, skal jeg nyte en episode eller to med noe godt å knaske og drikke på. Hverdagsluksus!


Ullgenseren
jeg har på meg er fra Moods Of Norway
er er på 20 % avslag i dag og imorgen hos HappyUnderwear. De begynner nemlig Black Friday salg i dag med masse gode tilbud. Sjekk det ut!
Denne ulltrøyen er virkelig super god. Den er laget av hundre prosent merionoull, er varm og puster godt. Jeg bor i mine ulltrøyer for tiden!
Fint ulltøy er en perfekt julegave enten til deg selv eller til noen andre. Den genseren som jeg har på meg finnes også i en flott rødfarge her


Når det først er Black Friday kan du benytte anledningen til å kjøpe et par julegaver. 
Hva med denne Bjôrn Borg pysjen (1) eller denne pakken med boksere (2) til samboeren, bestefar eller pappa? De er begge på – 25 % i dag og imorgen.
Ullundertøy er alltid populært. Dette settet med Helly Hansen bukse (3) og genser (4) er på tilbud og er en perfekt julegave til mor eller søster. Dette settet fra Moods Of Norway i ull er også superkult, bukse (5) og genser (6).
Alt fra Under Armour er også på tilbud.  Hva med en treningsbag (6) til en du er glad i, en tights (7) og en topp (8), eller for mannfolkene en kompresjonstights (9) og en genser (10).

Enten du har en rolig eller hektisk morgen, håper jeg torsdagen din blir bra :grin:  Stopp opp og nyt de øyeblikkene du kan!

Kristine 

10 kommentarer

Siste innlegg