Julebaksten fortsetter
Jeg må ha meg noen gode pauser under lesingen og da er det jeg har mest lyst til å gjøre…nemlig å bake! Julemusikken kommer på, jeg tenner røkelse og koser meg på kjøkkenet. Det er en skikkelig time-out.
I dag har jeg bakt disse supergode og sprø havreflarnene med sjokolade.
Havreflarn med sjokolade
1 egg
1 ss fibersirup
40 g sukringold
60 g smør
100 g havrergyn
1 ts bakepulver
40 g sukrinsjokolade
Smelt smør og bland med havregryn. Ha i fibersirup.
Pisk egg og sukringold til eggedosis. Ha i bakepulveret. Rør så inn havregrynsblandingen.
Lag topper på en bakplate.
Stek på 175 grader i 6 -8 minutter.
Avkjøl på rist.
Når havreflarnene er avkjølt smelter du sjokoladen og ha den over havreflarne.
Oppbevar i en lufttet boks.
Så gode altså.
Håper du lar deg friste!
Kristine ♥
sistersecrets:
Så hyggelig at den falt i smak 🙂
Takk for god oppskift!! :*
Klem fra oss
lovelyliller.com sunne oppskri:
Julekaker er godt altså! Elsker julen 🙂
Janne:
Gjett om det var 🙂
Kine Emelie:
Knall godt 🙂
Lise M.:
Jeg blir så glad av å høre sånt. Kjempe hyggelig at du likte de 🙂
Kristin Antiveros:
Vil tro at alle typer sirup fungerer som feks vanlig sirup, yacon sirup eller kanskje til og med honning 🙂
Nina:
Så kjempe hyggelig å høre Nina 🙂
En oppkrift som falt veldig godt i smak hos meg. Skal lages hver jul framover 🙂
Altså, hallo der? *sikle* Jeg eeelsker havreflarn, og de der så sykt gode ut. De fikk jeg lyst å prøve meg på, men lurer på om jeg kan bruke noe annet enn fibersirup? Klem 🙂
Nå har jeg laget disse Kristine. Og gjett om de ble gode. Selv sønnen på 3 likte dem. Tusen takk for en super oppskrift. Hilse Lise 🙂
Åh, så utrolig deilig!
MMmm havreflarn er skikkelig nomnomnom som jeg kan bare sitte å gomle i en evighet. Så digg :d elsker julekaker!
Dette så digg ut 🙂