HAVREFLARN MED SJOKOLADE


Julebaksten fortsetter :grin:
Jeg må ha meg noen gode pauser under lesingen og da er det jeg har mest lyst til å gjøre…nemlig å bake! Julemusikken kommer på, jeg tenner røkelse og koser meg på kjøkkenet. Det er en skikkelig time-out. 
I dag har jeg bakt disse supergode og sprø havreflarnene med sjokolade. 

Havreflarn med sjokolade

1 egg
1 ss fibersirup
40 g sukringold
60 g smør
100 g havrergyn
1 ts bakepulver
40 g sukrinsjokolade

Smelt smør og bland med havregryn. Ha i fibersirup.
Pisk egg og sukringold til eggedosis. Ha i bakepulveret. Rør så inn havregrynsblandingen.
Lag topper på en bakplate.
Stek på 175 grader i 6 -8 minutter.
Avkjøl på rist. 
Når havreflarnene er avkjølt smelter du sjokoladen og ha den over havreflarne. 
Oppbevar i en lufttet boks. 


Så gode altså.
Håper du lar deg friste!

Kristine ♥

14 kommentarer

Siste innlegg