ORD OG JULETALLERKEN

SAMSUNG CSC
Dagens ord slo meg!
Kjærlighet er en fantastisk greie, er det ikke?. Noe de færreste kan forklare med ord, men som de aller fleste har et nært forhold til. 
Kjærlighet er noe som burde dyrkes. Da tenker jeg på både kjærlighet ovenfor andre, men vel så viktig; kjærligheten ovenfor en selv.

Dagens ord sier at kjærlighet er det som virker best. Burde vi ikke da bruke den mer? Det kan være så lite som å gi en klem til en venninne du vet har det vanskelig, sende en hyggelig melding til et familie medlem, kose kjærlig med hunden eller fortelle din kjære hvor glad du er i han / henne. Alt dette vil gjøre at både du og den andre personen vil få en god følelse. Er det ikke da så utrolig verdt det? Å bruke et minutt eller to på å vise kjærlighet ovenfor noen du er glad i?
Jeg har i hver fall hatt dette i bakhodet i dag og prøvd å glede noen jeg bryr meg om ♥

SAMSUNG CSC
Over til noe helt annet, dagens juletallerken.
Det er jo fjorten desember og bare ti dager til julaften! Dermed ble det en juleinspirert middag. Knall godt!
Hjemmelaget rødkål, Stange kyllingbryst, ovnsbakte poteter og kokt gulrot og rosenkål.

Juletallerken 

Start med rødkålen. Kutt rødkål i skiver. Del eple og rødløk i biter. Ha kål- og eplebiter i en kjele sammen med vann, buljong, eddik, soya saus og sukrin+.
Jeg brukte 1 hode rødkål, 1 rødløk, 2 røde epler, 1 buljongterning, 3 ss soya saus, 1 ss sukrin+ og 3 dl vann. 
Kok det hele opp i 45  -60 minutter. Rør om av og til underveis. 

Lag så potetene.
Del poteter i 4. Ha på en liten dæsj olje (kan sløyfes for en magrere versjon), salt, pepper og timian. Stek i ovnen på 180 grader i 40 -45 minutter.

Stek så kyllingen. 
Tørk av brystfilene med tørkepapir. Ha på salt og pepper. Stek i en panne på høy temperatur i 1 minutt på hver side. Legg kyllingen i en form og setterstek i ovnen på 180 grader til steketermometeret viser 69 grader.
Eventuelt kan du steke kyllingbrystfiletene ferdig i stekepannen, men de blir saftigst om de får stå i ovnen. 

Tilslutt koker du grønnsakene.
Del gulrøtter i biter. Ha gulrøttene i en kjele og kok opp. Kok i 4 minutter. Ha så i rosenkål i kjelen og kok i ytterligere 4 minutter.

Server!

SAMSUNG CSC
Nå får jeg forsette lesingen. Jeg har nemlig eksamen imorgen. Dagen i dag har bestått av lesing, løse oppgaver, se forelesninger og lese litt til. Nå blir det fult fokus ut kvelden!

Jeg ønsker deg en super kveld og en flott uke :grin:  
Bruk kjærligheten og gled noen du bryr deg om!

Kristine ♥

8 kommentarer

Siste innlegg