PÅ HYTTETUR

Hei dere og riktig god romjul!
Håper dere nyter noen deilige og late dager fylt med god mat, samvær, glede og kjærlighet. Det er tross alt det julen handler om  ♥

SAMSUNG CSC
Beklager at oppdateringene er litt så som så disse dager. Jeg er nemlig langt oppå fjellet i Valdres. Her nyter jeg romjulen. Det finnes ikke internett og mobildekningen er forferdelig dårlig. Å laste opp disse bildene har tatt en halv evighet. Og for å si det sånn, det er ikke første gang jeg prøver å lage et innlegg! Det er riktignok første gang jeg har gjennomført. De andre gangene har jeg blitt så utrolig oppgitt over at nettverket er forferdelig tregt, og gitt opp! Tålmodighet er ikke min sterkeste side. Det gikk til slutt ihvertfall!

SAMSUNG CSC
Det er fantastisk deilig på hyttetur. 
Roen senker seg helt hos meg når jeg kommer opp på fjellet. Her er det ingenting som skal eller må gjøres. Jeg tar en time av gangen og gjør akkurat det jeg føler for. Alt hverdagstress er borte og batteriene lades opp for fult!

SAMSUNG CSC
Julen er her, ja.
Det blir mye godt når man er på hytta. Ferie er herlig altså!

SAMSUNG CSC
Noe av det beste med hyttetur etter min mening, er å tenne i peisen og bare sitte å nyte varmen. Herlighet som jeg elsker den varmen! Her kan jeg bli i timevis, gjerne med et godt blad å lese på og noe varmt i koppen. Da har jeg det rett og slett fantastisk!

SAMSUNG CSC
I går gikk vi en tur på ski. 
Jeg fant vel ut at det er seks år siden sist jeg gikk på langrenn! Utrolig nok kom jeg meg helskinnet tilbake, selv om jeg gikk på rett på rumpen noen ganger. Jammen godt rumpestumpen har god polstring!
Jeg har forresten på meg denne genseren fra Moods Of Norway og denne buksen fra Devold, som begge er på tilbud nå (sponset). 

SAMSUNG CSC
En skikkelig god hyttefrokost. Det nytes hver dag her oppe. 
I dag ble det nystekt speltbrød, stekte egg, økologisk fårepølse, Grøstad bacon og tomat. Knall godt!

SAMSUNG CSC
Kasper gutten er også med.
Denne dalmatineren liker seg best foran peisen. Ja, han er faktisk enda mer glad i peis og varme enn meg!  Helst liker han at jeg sitter der sammen med han. Han er rett og slett herlig!

SAMSUNG CSC
Ellers i dag har det vært fryktelig kaldt. Faktisk minus seksten grader! Jeg har derfor hold meg innendørs i dag. Astmaen min er veldig lite glad i minusgrader og når gradestokken passerer minus fem, blir det ubehagelig å puste. Da koser jeg meg inne isteden. Her er det nemlig veldig varmt og godt!

Nå er det tid for å sette i gang med middagen. Det blir landkylling med brie, søtpotet og ovnsbakte grønnsaker. Deilig!
Ha en riktig god kveld dere. Nyt mandagen og resten av uken videre :grin: Det er siste uke i to tusen og femten!

Kristine ♥

19 kommentarer

Siste innlegg