SJOKOLADEMOUSSE

SAMSUNG CSC
I går hadde jeg en fantastisk kveld med hyggelige mennesker, god mat, enda bedre drikke og ufattelig mye latter. Jeg er faktisk støl i magen i dag, fordi jeg lo så mye. Sånne kvelder er noe av det beste som finnes!
Til gjengjeld våknet jeg opp med litt skallebank i dag….og med en trang til sjokolademousse, av alle rare ting! Mens jeg drakk morgenkaffen min rørte jeg i sammen denne sjokolademoussen. Den ble utrolig god. Så god at den må prøves!

Sjokolademousse
Til 4 skåler

2 gelatinplater
2 ss varmt vann
2 egg
2 ss sukringold
150 g gresk yoghurt, eventuelt kesam eller skyr*
20 g sjokoladeprotein, kan sløyfes
30 g kakaopulver
1/3 ts salt

Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter. Smelt de så i 2 ss varmt vann.
Skill eggeplommene fra eggehvitene.
Stivpisk eggehvitene med sukringold.
Bland sammen gresk yoghurt, eggeplommer, sjokoladeprotein, salt og kakaopulver. Hell forsiktig i den smeltede gelatinen.  Vend til slutt inn de stivpiskede eggehvitene.
Ha sjokolademoussen i skåler og sett i kjøleskapet i minimum 1 time.

*kan erstattes av kokoskrem for en laktosefri variant

SAMSUNG CSC
Jeg serverte moussen med noen biter melkesjokolade.
Knall godt!

SAMSUNG CSC
Ta en bit….eller spis alle. Det gjorde jeg!

Nå skal jeg ta meg en tur ut i snøværet. Resten av dagen vil bestå av jobb og slækking på sofaen. Det er søndagsro i heimen!
Håper du får en fin søndag   :grin:

Kristine  ♥

14 kommentarer

Siste innlegg