DET ER OK MED GODIS I HELGEN

SAMSUNG CSC
Går man opp i vekt hvis man spiser godteri, is og / eller andre søtsaker i helgen? Er det ok å spise det?
Dette er spørsmål jeg ofte får.
Mitt svar er alltid; det er ok med godis i helgen. 
Det skal syvtusen kalorier ekstra til for å kunne gå opp en enkelt kg! 7000 kalorier! 
Å få i seg syvtusen  kalorier i løpet av en dag, er nærmest umulig. Det er syv dager i uken. Om du spiser fem måltider om dagen, blir dette trettifem måltider i løpet av en uke. Tenk over hvor mange måltider dette blir i løpet av en måned eller år. Om du da spiser godis eller annet søtt et par ganger i uken, vil det ikke ha noen ting å si i den store sammenheng. Se helheten. Så lenge du spiser sunt og variert åtti prosent av tiden, kan en fint skeie ut de resterende tjue prosentene.

Jeg pleier også å si til mine pt-kunder at det er bedre å ta en sjokoladebit eller to på en tirsdag om man har lyst på det, og virkelig nyte bitene, istedenfor å gå amokk når lørdagen kommer. Alt handler om en balansegang. Alt med måte, er tre veldig fine ord her. 

SAMSUNG CSC
Dette er min godtepose i dag. Selv kunne jeg aldri kuttet ut godis eller sjokolade helt, jeg er en real søtmoms! Jeg koser meg med godis, is og annet søtt i helgen med den beste samvittighet. Mesteparten av tiden spiser jeg såpass sunt og godt at litt utskeielser har ingenting å si. 

Nyt helgen, gjør noe morsomt, spis  godis, smil til fremmede og tenk glade tanker :grin:

Kristine ♥

Siste innlegg