I dag startet jeg søndagen i tradisjon tro. Nemlig med en bakerunde! Ikke noe er som god tid en søndags morgen slik at jeg kan sette på musikk, danse rundt på kjøkkengulvet og bake, før dagens gjøremål begynner for fult.
Hvor deilig ser ikke dette ut?
Denne sjokoladekaken med kremet glasur ble knall god! Saftig kake med mye sjokoladesmak og fyldig sjokoladekrem på toppen. Denne kaken er verdig for feiring!
Sjokoladekake med kremet glasur
3 egg
60 g sukringold
3 ss kakaopulver
40 g sjokoladeprotein
25 g mandelmel
1 ts bakepulver
1/2 ts salt
Ca 0,5 dl melk, eventuelt vann
Pisk egg og sukrin+ til eggedosis.
Tilsett tørrvarene. Ha så i litt og litt melk til du får en tykk sjokoladerøre.
Ha røren i en brødform.
Stek på 170 grader i 30 minutter.
Avkjøl før du har over glasuren.
Kremet glasur
100 g philadephia
100 g skyr naturell
2 ss kakaopulver
2 ss sjokoladeprotein
2 ss sukrinmelis
Bland sammen alle ingrediensene.
Smak gjerne til med søtning og kakaopulver slik at du får den smaken du liker best.
Ha over kaken og la stå noen minutter før du skjærer i den.
Håper du lar deg friste til å lage denne deilige sjokoladekaken med kremet glasur. Og la meg gjerne vite hva du synes. Det er alltid så koselig å få bilder eller tilbakemeldinger på oppskrifter dere har brukt
Nyt søndagen!
Kristine ♥
Torun:
Mer kakaopulver, søtning og mel 🙂
Kan man bruke noe annen enn sjokoladeprotein? Står ikke i skapet… 😉
Silje:
Ja, det tror jeg går bra. Bare bruk litt mer havremel 🙂
Hei 🙂 Den kaken så nydelig ut. Er allergisk mot nøtter, trur du havremel funker eller?
Maren:
Ups, jeg har brukt sukringold. Vil anbefale å bruke det 🙂
Brukte du sukrin gold eller sukrin+ i kaken? Ser det står sukrin gold i oppskriften, men i beskrivelsen står det at en skal piske egg og sukrin+ til eggedosis. Vil gjerne prøve denne kaken da den så fantastisk god ut, men det er jo litt forskjell i søthetsgrad mellom sukrin gold og sukrin+ 🙂
lovelyliller.com sunne oppskri:
Takk du og ha en fin uke selv 🙂
Nina Bakke:
Jeg kan virkelig anbefale den 🙂
Nam 😀
Så kjempegod ut!!! 😀 Ha en fin ny uke!
Henriette Celin:
Hihi… 🙂
Ragnhild:
Så hyggelig at du synes det 🙂
Sofia:
Det kan jeg love deg at det var også 🙂
Lise Lotte:
Jeg vil ikke anbefale det, men det går. Blir best med philadephia 🙂
Janne:
Hihi… Den var veldig god 🙂
Lillan:
Knall godt 🙂
Frida:
Ja, det kan du. Smak deg gjerne litt til slik at du får riktig mengde 🙂
Kanel bruke vanlig sukrin? Ser veldig godt ut:-)
Nam!
Veldig lyst på den kaka 😛
Kan man bare bruke skyr i glasuren!?:-)
Ser sjukt godt ut!!
Deilig!
Så fine bilder!
Så fin! Får helt vann i munnen :3