MASSE NYTHER OG PAKKER

Hei og god mandagskveld dere. Håper du har hatt en bra start på uken! 
Jeg har hatt en riktig så god mandag med praksis, en god styrkeøkt og en deilig middag. Mandagen ble ekstra bra da jeg var på posten og hentet tre pakker og i tillegg fant masse nyther da jeg var på butikken. Det er så morsomt med noe nytt!!

SAMSUNG CSC
Du har sikkert fått med deg det er kommet masse nyther i butikken nå. Her er noen av tingene jeg fikk med meg hjem i dag. 
Skyr har kommet med mange nye smaker som også er uten tilsatt sukker. Kokosvarianten synes jeg var litt merkelig i smaken ved første bit, men så falt jeg virkelig pladask for den. Kiwi varianten synes jeg også var veldig god. Favoritten er nok skyr og cottage cheese varianten med vaniljesmak. Jeg vet også at det er kommet en kaffesmak. Den gleder jeg meg til å prøve! 
I tillegg fant jeg usukret kokosdrikk, superknacke med chiafrø – disse er glutenfrie, og French´s spcy brown sennep som er en sukkerfri og litt sterk sennep. 
Jeg har også prøvd de nye søtpotet friesene fra Hoff. Dere som følger meg på snapchat fikk nok med dere at jeg kjøpte de på lørdag. Men friesene var spist før jeg tok dette bildet i dag. De var virkelig super gode og noe jeg anbefaller å prøve.

SAMSUNG CSC
Pakke nummer en var fra MyRevolution og inneholdt gamle gode favoritter.
MyProtein med mocca-smak, en fast klassiker i proteinkaffen og en shaker til proteinpulveret. 
BCAA med eplesmak. Denne er virkelig god!
Questbars i double chocolate og chocolate chip. Chocolate chip er favorittsmaken min, spiser nok litt vel mange av disse i uken! 
Pam Spray er en rapsolje i spray som er super enkel å bruke når man skal steke noe i pannen. Den gjør også at du trenger veldig lite olje. 
Nocco med pæresmak og koffeein er en reddende engel før trening på trøtte dager! 

SAMSUNG CSC
Pakke nummer to kom fra HandelshusetHette og inneholt Rude Health kornprodukter. 
The Ultimate granola er en økologisk granola med havre, spelt og bygg som er søtet med honning og daddelsirup. 
5 korn og 5 frø havregrøt som er en havregrøtsvariant som blant annet er tilsatt bygg, rug, quinoa, linfrø, solsikkefrø og gresskarkjernern. 
Jeg gleder meg til å teste disse! 

SAMSUNG CSC
Den siste og tredje pakken var fra ProTings, altså ProTings proteinchips. Den inneholdt en ny Skins komprsjonstights, to ProTings t-skjorter, to ProTings singletter og en ProTings hettegenser. Da blir det nye klær å trene i fremover!

Jeg er som et lite barn og synes alltid det er moro med pakker og nyheter :grin: Denne mandagen ble jo nesten litt som julaften! 
Nå skal jeg jobbe litt, før det blir kveldsmat og tidlig senga. Ha en god kveld. 

Kristine ♥

8 kommentarer

Siste innlegg