EN BEDRE MANDAG

Mandag er for mange en blåmandag, en kjip og lei dag. Det trenger den absolutt ikke å være!

SAMSUNG CSC
I dag nøt jeg morgenkaffen i mitt nye fine Björn Borg sett fra HappyUnderwear (sponset). Bh her og truse her. Bruker du koden KRISTINE får du 10 % rabatt. 
Ikke noe smaker så godt som en god kopp kaffe en tidlig mandagsmorgen. Selv står jeg som regel alltid ekstra  tidlig opp på mandager, slik at jeg har god tid til å kose meg med kaffen, lage og spise frokost samtidig som jeg setter opp en ukesplan med alle avtaler, jobbtider og alt jeg skal huske. 

Her er mine tips til hvordan du kan få en bedre mandag:

Gjør ting klart kvelden i forveien
Spiser du havregrøt til frokost, så lag den søndag kveld slik at det bare er å varme den opp. Finn frem hva du skal ha på deg og pakk klart vesken eller sekken. 

Lag en plan for uken
Stresser du mye fra du står opp til du legger deg, lønner det seg å ha klar en plan for uken. Lag den gjerne søndag kveld. Skriv opp skole- og /eller arbeidstider, avtaler, når du skal trene og andre viktige ting. Da vet du hva som skal skje og kan senke skuldrene. 

Bruk god tid til frokosten.
Stå opp noen minutter ekstra tidlig og bruk god tid på å spise frokost. Tenn gjerne et stearinlys og nyt frokosten.

Tenk takknemlige tanker.
Bruk noen minutter på å tenke over hva du er takknemlig for. Dette kan du gjerne gjøre mens du spiser frokost. Finn fem ting med livet ditt som du setter pris på akkurat nå. Om det er at du har tak over hodet, en venninne som du er spesielt glad i, at du har en jobb å gå til, eller noe helt annet. En takknemlig tanker, fører ofte til flere. 

Stell deg litt ekstra
Ta på deg et antrekk som du føler deg vell i, ordne håret og ta på sminke. Gjør det slik at du føler deg fin, da vil du generelt føle deg bedre. 

Smil til deg selv i speilet
Viste du at hjernen vår er så enkel at den skjønner ikke forskjell på et ekte smil og et falsk smil. Smil stort til deg selv i speilet. Jeg skal love deg at det gjør det lettere å smile resten av dagen. 

Ha noe å glede deg til.
Gi deg selv tid til å gjøre noe lystbetont på kvelden. Det kan være så enkelt som å se favorittserien med en god kveldsmat eller ta en lang og varm dusj med samboeren. Planlegg noe du skal gjøre på kvelden som du gleder deg til og som du kan gå å tenke på utover mandagen. 

Håper mandagen blir fin :grin: 
Smil og gjør det beste ut av dagen.

Kristine ♥

12 kommentarer

Siste innlegg