I DAG

Riktig god mandag dere. Håper du har hatt en super start på uken!
Tenk at vi er inne i uke ti allerede. Som tiden flyr! Jeg er inne i siste uke av praksis og ferie er ikke langt unna. Å, som jeg gleder meg!

SAMSUNG CSC
I dag så matpakken min slik ut. Masse forskjellig i en boks!
Her har jeg tomat, paprika, kiwi, søtpotet, egg, tunfisk og cottage cheese. Ja, det er hva jeg kaller et sammensurium! Jeg hadde en del rester i kjøleskapet som trengte å bli brukt, dermed ble en real resteboks til lunsj. Og godt var det!


I dag ble det en god styrkeøkt på hele kroppen. Jeg trener fullkropp for tiden og stortrives med det!
Stående roing, som bildet over viser, var en av hovedøvelsene. Ellers ble det også frontbøy, strak markløft, enarms roing, skulderpress og et par støtteøvelser. En god og effektiv økt på omtrent femti minutter. 

SAMSUNG CSC
Da jeg kom hjem, var jeg sulten og slang sammen dette etter treningsmåltidet.
En halv boks cottage cheese som jeg hadde jordbær og druer i, pekannøtter, appelsin og kokt egg (jeg har alltid ferdig kokte egg i kjøleskapet). Enkelt, raskt, sunt og godt! 

SAMSUNG CSC
I dag fikk jeg også en pakke med masse ProTings proteinchips (sponset). Jeg digger disse chipsene! De kan brukes i matlaging, som et mellommåltid eller bare som snack. 
Favorittsmakene for tiden er tangy southern bbq og zesty nacho. 

SAMSUNG CSC
Nå er jeg egentlig veldig sulten. Det er middagstid for lengst! Jeg er i gang med å knaske i meg en proteinbar og det skal jeg fortsette med mens jeg lager middag. I dag blir det klassisk hel Holte kylling med onvbskate grønnsaker og poteter. Det er så godt og enkelt! Da er det bare å putte alt inn i ovnen, så kan jeg gjøre hva jeg vil i mellomtiden.

Ha en fortsatt god mandagskveld :grin:

Kristine ♥

10 kommentarer

Siste innlegg