VÆR GOD MOT DEG SELV

Å være god mot seg selv, er noe de aller fleste av oss er dårlige til.
Livet er derimot så mye bedre når en blir god venn med seg selv. Jeg er i sterk tro om at en blir mer lykkelig, når man også er god mot seg selv. Er du komfortabel og har det godt med deg selv, vil du lettere ha det godt med livet. 
Her er noen tips til hvordan du lettere kan være god mot deg selv:

s
Elsk deg selv
Du er enestående og fantastisk. Det er kun en deg og du skal kunne føle at du er spesiell. Vær glad i deg selv for den du er – det finnes ingen som er akkurat som deg!

Snakk pent til deg selv
Snakk til deg selv som om du skulle være din beste venninne. Snakk til deg selv på en positiv måte, da vil også positive ting skje!

Tid til deg selv
Om du setter deg ned med en god bok og en kopp te, ser solnedgangen, tar deg et langt bad eller drar en helg på hytta. Litt tid for deg selv gjør underverker både for selvtilliten og for stressnivåene.  

Hjelp andre
Den største gleden man kan ha, er å gjøre andre glad! 
Å hjelpe andre vil gi deg en god følelse. Jo snillere du er mot andre, jo snillere vil du også bli mot deg selv. 

Vær i nuet
Ikke dvel ved feil eller ting du skulle gjort annerledes i fortiden, og slutt å stress over alt du skal gjøre i fremtiden. Fokuser på hva som er i nuet og jobb med måter du kan gjøre dette øyeblikket best mulig. 

Stopp negativitet
Hver gang du får en negativ tanke i hodet om deg selv, skyv den bort. Si heller til deg selv; jeg fortjener bedre enn disse tankene.

Dull med deg selv
Å ta seg tid til å dulle og stelle med deg selv, er noe du kan nyte. Om det er å ta en lang dusj, skrubbe hele kroppen og så smøre deg inn med en deilig lotion, å stå opp litt tidligere og sminke deg pent, eller å bruke litt ekstra tid på å finne ut hva du skal ha på deg. Gjør du litt ekstra stas med deg selv, vil du føle deg ekstra flott og det øker selvtilliten. 

Hva gjør du for å være snill mot deg selv?

Kristine ♥

10 kommentarer
    1. Veldig fin liste! Jeg var veldig flink til å være snill med meg selv, men så har det gått i glemmeboken. Men nå er det på tide å begynne igjen, og jeg skal begynne med disse punktene 😉

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg