EN BRA MANDAG

Er du en som liker mandager eller er du en typisk blåmandag-person? 
Mandager og jeg har ikke alltid vært så gode venner, men nå elsker jeg dem! Det har mye med tankegang å gjøre. Nå tenker jeg at mandager gir opphav til en ny uke med mange nye muligheter. At jeg kan forme dagene som jeg selv ønsker og at jeg får møtt nye mennesker, tilegnet meg mer kunnskap, spist god mat, kanskje tatt en ny rekord på trening, at jeg får ledd og leve livet. 
Forsøk å tenk at du er heldig som kan våkne opp i dag og som kan leve det livet du gjør. Fokuser på det du gleder deg til denne uken, denne dagen. Ta en dag av gangen og gjør det beste ut av dette øyeblikket 💕


Jeg har på meg favoritt Skins tightsen, denne, sko fra Nike og topp fra H&M, og Nocco er selvfølgelig med for å gi et ekstra kick på trening. 

En bra mandag starter med en bra treningsøkt. I dag trente jeg overkropp.
Styrketreningen er på topp for tiden. Det at jeg omtrent ikke kan gjøre noen form for kondisjonstrening på grunn av betennelsen jeg har i akillesen, gir ekstra energi på styrkefronten. 
På fredag tok jeg to repetisjoner på 100 kilo i markløft. Det har jeg aldri gjort før! I dag tok jeg 3 sett med 6 repetisjoner på chins :mrgreen: Det har jeg heller aldri gjort før! Jeg har en stund klart relativt mange repetisjoner med pull ups, altså smalt grep, men chins, bred grep, har jeg aldri vært god på. Det er så moro med nye forbedringer og rekorder!

Etter chins, ble det stående roing, skulderpress, face pull og benkpress med manualer. Jeg var rimelig fornøyd etter endt økt, som du ser på bildet. 

SAMSUNG CSC
På en bra mandag, må man jo ha en bra middag!
Det ble rester i dag, gjort om til en nydelig tacogryte / grateng servert med salat og hvitløksbrød. 

SAMSUNG CSC
Jeg tok rett og slett noen rester karbonadedeig og en svinekotelett som jeg hadde igjen fra helgen, og skar den i biter. Du kan bruke kylling, karbonadedeig, biff, bønner eller noe helt annet. Det meste passer her.
Svinekotelettbitene og karbonadedeigen hadde jeg i en form sammen med løk delt i terninger. Så helte jeg oppi hakkede tomater, en dæsj tomatpure og en god dose av dette tacokrydderet. Jeg rørte alt sammen med en skje og toppet med revet ost. Inn i ovnen på 225 grader i 25 minutter. Så var restematen ferdig.
Knall godt og veldig enkelt! Mens maten ble stekt, tok jeg en dusj og svarte mail. Mat som lager seg selv i ovnen er jo supert!

Håper du får en riktig så bra uke.
Husk at en bra mandag starter med tanken om at dette blir en bra uke. Gjør det beste ut av hver dag!

Kristine ♥

20 kommentarer

Siste innlegg