GJØR DET BESTE

Nå som våren virkelig har gjort sin ankomst og solen skinner, har jeg lyst til å kose meg i solskinnet!
I dag har jeg fått flere snaps fra venner og lesere mens dere er ute å løper i solskinnet. Åå, som jeg har lyst til å gjøre det samme. Jeg elsker sol. Og jeg elsker å løpe!
I dag har det virkelig gjort vondt i viljen og jeg har følt meg litt små deppa fordi jeg må holde meg i ro. Jeg får jo verken gå eller løpe nå som jeg har betennelse i akillesen. Men da gjelder det å gjøre det beste ut av situasjonen! 

SAMSUNG CSCJ
eg bestemte meg for å snu på tankegangen og ikke synes synd på meg selv lenger. Jeg gikk rett og slett ut å satte meg i solen. Borettslaget der jeg bor, har heldigvis en benk rett utenfor verandadøren min. Der satt jeg en god time, tittet opp på solen og bare nøt at solstrålene traff meg. Det gjorde virkelig underverk. Selv om jeg ikke kan være aktiv i solen, kan jeg likevel nyte den :grin:

SAMSUNG CSC
Jeg fortsatte vårfølelsen til middag og slo til med årets første grillmiddag. Det gav sommerfølelse! 
Grillet svin indrefilet surret i bacon, bakt potet med tzatziki og grillet mais og aubergine.

SAMSUNG CSC
Du starter med potetene. Skjær et kryss i de og pakk dem inn i aluminiumsfolie. Stek dem på 225 grader i 60 -80 minutter avhengig av størrelsen på potetene. 
Lag så tzatziki ved å blande sammen kesam, finhakket hvitløk, revet agurk, salt og pepper. 
Ha salt og pepper på svinet. Surr det så i bacon. Grill i 15 -20 minutter avhengig av størrelse. Eventuelt kan du ha svinet i ovnen. 
Grill samtidig mais og aubergineskiver eller putt de i ovnen sammen med kjøttstykket. 
En real luksusmiddag på en onsdagskveld. Fantastisk godt!

Ha en god torsdagskveld dere.
Uansett hvilke utfordringer dere møter på, gjør det beste ut av situasjonen!

Kristine ♥

Siste innlegg