BRUNOST PANNEKAKE

Pannekaker er nok en av de matrettene som går igjen oftest hos meg. Jeg spiser det flere ganger i uken og har gjort det i mange år. Det er jo så godt! Oppskriftene varierer ut ifra hva jeg har tilgjengelig, hvor sulten jeg er og hva jeg har lyst på. 

SAMSUNG CSC
Etter frokosten i dag, som forøvrig var nystekte rundstykker med brie og honning, var jeg fortsatt sulten! En fuktig bytur og fire timers søvn, er nok skylden. Lite søvn gjør meg alltid skrubbsulten!
Uansett. Jeg bestemte meg for å lage brunost pannekaker, eller proteinpannekaker med brunost, som frokost nummer to. Disse ble en skikkelig hit som desidert skal lages igjen snart! Super gode!

SAMSUNG CSC
Nystekte pannekaker med brunost er fantastisk godt. Det ble enda bedre når brunosten var stekt i pannekakene. Da smelter brunostbitene inn i pannekakerøren. Om du er glad i brunost og pannekaker, må du prøve denne kombinasjonen :grin:
Jeg har brukt favoritt pannekakeoppskriften min. Selv om jeg stadig prøver nye proteinpannekakeoppskrifter, er det alltid denne jeg går tilbake til om jeg vil ha virkelige gode pannekaker. 

SAMSUNG CSC

Brunost pannekake

3 egg
150 g cottage cheese (kesam kan også brukes)
2 ss tørrvare, jeg brukte 1 ss vaniljeprotein og 1 ss havremel*
0,5 dl melk, eventuelt melk
Valgfritt: kanel, kardemomme og 1 ts sukringold
Brunost i biter, ca 50 g 

Ha alt i en bolle. Bruk gjerne en stavmikser til å blande alt sammen og for å fjerne klumpene fra cottage cheesen. Du kan også bare blande alt med en visp.
Stek tynne og fine pannekaker i en panne på middels varme. Jeg bruker litt kokosolje i pannen når jeg steker. Legg en god klatt pannekakerøre i pannen, smør den utover og dryss over brunostbiter. Etter cirka 1 minutt, snur du pannekaken og steker den 1 -2 minutter på den andre siden. 
Spis og nyt! 

*du kan også bruke andre meltyper som speltmel, kokosmel, mandelmel, hvetemel eller lignende

SAMSUNG CSC
Nyt søndagen med pannekaker, hygge, et godt smil om munnen og kanskje litt aktivitet.

Kristine ♥

10 kommentarer

Siste innlegg