God morgen skjønninger! Har du noen planer for helgefrokosten? Hva med å lage enkle proteinrike og fiberrike rundstykker?
Det å få servert nybakte rundstykker til frokost, er noe av det beste som finnes! Eller, nybakte rundstykker er fantastisk godt uansett når de serveres, om det er til frokost, lunsj eller kveldsmat! Disse rundstykkene blir veldig saftige og gode, de er enkle å lage, og de inneholder godt med protein og fiber. Supre rundstykker altså! Du rører sammen ingrediensene i en bolle, lar røren svelle noen minutter og så setter dem i ovnen. Vips så har du rykende ferske rundstykker til frokosten, eller når som helst ellers på døgnet. Håper du lar deg friste!
Enkle proteinrike og fiberrike rundstykker
3 egg
150 g kesam
1 ts salt
1 ss bakepulver
50 g speltmel eller annen type mel
100 g havremel
1 dl melk -1,5, eventuelt vann
Ha egg, salt, bakepulver og kesam i en bolle. Bland med en sleiv, gaffel eller skje. Tilsett resten av ingrediensene. Ha i nok væske til at røren blir løs. La røren svelle i 5 minutter.
Legg klatter på en bakplate.
Stek på 180 grader varmluft i 30 minutter.
Avkjøl noen minutter før du skjærer i rundstykkene.
Disse enkle proteinrike og fiberrike rundstykkene var fantastisk gode sammen med det brunost og syltetøy, og røkelaks, egg og tomat. Det er mine favoritt påleggskombinasjoner for tiden. Så deilig! Du topper rundstykkene med ditt favorittpålegg. Spis og nyt!
Nå venter jobben og jeg må komme meg avgårde. Jeg ønsker deg en riktig så god helg
Kristine ♥
HelsekostBloggeren:
Knall godt 🙂
Hmmm.. Nam nam 🙂
Jannicke:
Hihi… Håper du koste deg med nybakt til frokost 🙂
Victoria Larsen:
Knall gode 🙂
Anita:
Ja, det er fantastisk godt 🙂
Cathrine:
Er så enig 🙂
Inger Lise:
Speltmel eller hvetemel tror jeg blir best 🙂
Hvilken mel tror du er best istedenfor fiberfin? 🙂
Nybakt er helt konge til frokost!!! 😀
Brunost og syltetøy er min favoritt kombinasjon 🙂
Åh, de ser gode ut!
Nå må jeg bake! Jeg som hadde tenkt å bare lage havregrøt som vanlig 😛 kan ikke motstå nybakte rundstykker 😉