I dag våknet jeg grytidlig. Hva passer bedre da enn å ta en bakerunde før jeg dro på stranden?
Dette var bare så godt! Sjokolade og rips er en fantastisk kombinasjon. Rips gir en frisk og syrlig smak, mens sjokoladen balanserer det ut med sødme og fylde. Har du rips i hagen, må du absolutt prøve dette! Om ikke, trenger du ikke henge med hodet. Lag muffinsene og spis de uten glasur. Sjokolademuffinsene er saftige og knall gode uten topping. Eventuelt kan du bytte rips i glasuren med bringebær.
Håper det smaker
Sjokolademuffins med rips glasur
Ca 10 muffins
Sjokolademuffins
2 egg
3 ss sukringold
1 ss fibersirup, eventuelt mer sukrin
30 g sjokoladeprotein
50 g havremel
20 g fiberfin, eventuelt mer havremel
2 ss kakaopulver
1 ts bakeoulver
1,5 dl melk
Pisk egg, sukringold og fibersirup godt sammen med en gaffel.
Ha så i resten av ingrediensene. Tilsett eventuelt mer væske om røren blir tykk. Den skal ha en seig brownie konsistens.
Fordel i muffinsformer.
Stek på 175 grader i 15 minutter.
Avkjøl.
Rips glasur
100 g phildephia, light eller original
100 g skyr naturell, eventuelt gresk yoghurt eller kesam
2 ss sukrinmelis
ca 100 g rips
Miks sammen alle ingrediensene med en skje.
Ha over de avkjølte muffinsene.
Nyt!
Kristine ♥
Greta Oldfield:
Så hyggelig at du synes det. Takk 🙂
Anette:
Super godt sammen, ja 🙂
Åse:
Det tipper jeg var godt, ja. ProPud og muffins er nok en slager 🙂
Jeg har desverre ikke hage eller rips så jeg laget bare muffinsene og hadde pro puddingen oppå som glasur. Det smakte jo skikkelig usunt. Veldig gode 🙂
Rips og sjokolade er kjempe godt. Jeg skal prøve denne 🙂
Så fint designet ditt er nå <3 Nydelige muffins, alltid mye inspirasjon å finne hos deg 🙂
Hege Kristin:
De smaker enda bedre enn de ser ut 🙂
Anonym:
Ja, knall godt 🙂
Digg!!!
Digg!!!
det så herlig ut 😀