ENKEL RIPS- OG BRINGEBÆRIS

I dag tok jeg faktisk desserten før middagen. Det må da være lov på en lillelørdag! Middagen nyter jeg nemlig i skrivende stund. Som du kanskje har sett på instagram, @dedicationkristine, ble den et deilig brett med sushi. Som jeg elsker sushi!
SAMSUNG CSCDesserten var en enkel rips- og bringebæris. Enkel å lage, men lagt fra kjedelig i smak.  
Med denne oppskriften trenger du bare tre ingredienser. Vips har du en sunn, proteinrik, frisk og kjempe god is på tre minutter! 
Jeg har brukt ProPud proteinpudding med vaniljesmak, frosne rips og frosne bringebær. Her kan du mikse og trikse med oppskriften. Har du ikke ProPud kan du bruke yoghurt eller lignende isteden. Om du ikke har tilgang til rips, kan du bytte det ut med andre bær, for eksempel mer bringebær eller jordbær. Jeg vil likevel anbefale rips. Rips gir en frisk og syrlig smak til isen. Ripsen tar rett og slett isen fra god, til knall god! 

SAMSUNG CSC

Enkel rips- og bringebæris
Til 1 god porsjon

100 g fryste rips, eventuelt mer bringebær
150 g fryste bringebær
150 g ProPud vanilje*

Ha alt i en blender eller foodprosessor. 
Kjør til en jevn is. 
Spis med en gang. 

*ProPud kan byttes ut med vaniljeyoghurt, eller eventuelt kesam eller gresk yoghurt. Da må du også tilsette 1 – 2 ss surkin+.

SAMSUNG CSC
Da er det bare å spise, nyte og kose seg med rips- og bringebærisen. Denne kan du spise hver dag. Flere ganger om dagen, om du ønsker det!
Håper isen faller i smak og at onsdagen din er bra :grin: 

Kristine ♥

6 kommentarer

Siste innlegg