Solen skinner på Østlandet og sommerværet skal komme tilbake. Jippi! Hva med å nyte en deilig is sandwich i solen?
Jeg har slått til med en knall god oppskrift. En oppskrift jeg vet jeg vil lage mange ganger igjen, for dette var godt! Kombinasjonen av sprø sjokoladekjeks og kremet is, er fantastisk god. Denne is sandwichen må du bare prøve!
Det kan kanskje virke som en del jobb å både skulle lage kjeks og is. Du kan naturligvis bruke ferdigkjøp iskrem om du ønsker det. Om du velger å prøve deg på oppskriften, tror jeg likevel ikke du vil angre. Denne is sandwichen er bedre enn sandwichisen du kjøper i butikken! Du vil sitte å mmm´e deg igjennom hver bit. Håper det smaker!!
Is sandwich
2 store is-sandwicher
Iskrem
100 g gresk yoghurt eller kesam
0,5 dl melk
15 g vaniljeprotein
4 dråper stevia vanilje
Kjeks
3 ss smeltet smør
3 ss sukrin gold
1 eggehvite
6 dråper stevia vanilje
20 g mandelmel
20 g sjokoladeprotein
2 ss kakaopulver
1 ts vaniljepulver
Start med isen.
Bland sammen alle ingrediensene.
Sett så blandingen i fryseren.
Frys i minimum 3 timer. Rør kraftig om hver halve til hele time.
Mens isen står i fryseren, lager du kjeksene.
Bland smeltet smør med sukringold.
Tilsett stevia og eggehviten.
Bland sammen mandelmel, proteinpulver, kakao og vaniljepulver.
Tilsett det tørre i det våte.
Lag 4 topper på en bakepapirkledd stekeplate. Trykk de litt flate med hånden.
Stek på 175 grader i ca 10 minutter.
Avkjøl cookiesene på en rist.
Is sandwichen monteres rett før servering.
La isen tine noen minutter på kjøkkenbenken.
Legg så en kule is på halvparten av kjeksene og legg over en kjeks slik at det danner en sandwich.
Nytes med en gang!
Jeg er sikker på at denne vil falle i smak!
Spis og kos deg
Kristine ♥
RebeccaHasselgard:
Kom deg inn på kjøkkenet og lag de 🙂
Lotta:
Virkelig knall godt 🙂
Marlene Nilsen:
M´mmm 🙂
Anette:
Anbefales på det sterkeste! Så godt 🙂
Hege Kristin:
Gjett om det var 😀
Tonje:
Hva med sesam? Tåler han sesammel? 🙂 Det vil være et godt alternativ.
Nam, må prøves! Men, samboeren er allergisk mot mandler, hvilket annet mel anbefaler du at kan man bruke for at de blir vellykket?
den så god ut <3
Dette så bare helt sjukt digg ut!!
NAM 😀
Omg!!!
åå som jeg fikk lyst til å prøve dette! takk for tips ;D