VANNINGA

Nå som solen er fremme og sommerfølelsen er tilbake, er en nødt til å komme seg utendørs å nyte finværet!
I dag tok jeg med meg en venn og gikk opp Krokkleiva. Jeg elsker å ta med bekjente å gå tur. Hvorfor ikke være sosial og aktiv på en gang? Det er jo helt perfekt! Da kan en kose seg og skravle mens en tusler bortover turstien. 

SAMSUNG CSC
Krokkleiva er en nok så bratt kleiv, eller tursti, som går fra Sundvollen ved Tyrifjorden.  Å gå opp og ned den i rusletempo, er en perfekt liten kosetur som tar knappe førtifem minutter. Ettersom turen består av en bratt bakke, er det god rumpetrening. Det liker vi jo!

SAMSUNG CSCOmtrent når du er kommet halvveis opp Krokkleiva, møter du på Vanninga. Det er en vannkilde som aldri går tørr eller fryser om vinteren. Første gang jeg drakk av denne, var på klassetur i fjerdeklasse. Vannet er friskt, kaldt og usedvanlig godt. Da passer det utmerket å ta et lite stopp med en drikkepause. 

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
Var tørst hun berta der!

Viste du forresten at forskningen viser at naturen demper stress og bekymringer? En tur i skogen får oss faktisk i bedre humør! Dette er fordi vi får en lavere blodgjennomstrømming i de deler av hjernen som gir størst aktivitet ved bekymringer og tanker. 
Så ta med deg en venn eller to å gå en tur. Det gjør godt for både kropp og sjel :grin:

Kristine ♥

7 kommentarer
    1. Hei, vet dette ikke er relatert til innlegget men lurte på noe ang proteinpulver. Ser jo du ofte linker til Troponin fra x-life og virker veldig fornøyd med detn men husker også det var en periode du brukte myoprotein fra myrevolution mye. Jeg startet å kjøpe dette på anbefaling fra deg men har funnet ut det er noe med den jeg ikke tåler, får hvertfall ganske vondt i magen og blir veldig oppblåst, noe som er ganske kjipt. Har du fått noen reaksjon eller hva var hovedgrunnen til at du byttet? 🙂

    Legg igjen en kommentar

Siste innlegg